JANJUŠ NAPRAVIO MAJI VEČERU Svima saopštio da se pomirio sa bivšom, pa se OVAKO PRAVDAO, pravio je ljubomornom i tvrdio da mu je drugarica

Podelite ovu vest


Tokom večeri Marko Janjušević Janjuš sedeo je sa zadrugarima u dnevnoj sobi, te se obratio Bori Santani i ozvaničio pomirenje sa bivšom ljubavnicom Majom Marinković.

Kako je poznato, od ranih jutarnjih sati, kada je Maja upala u rehabilitaciju i lupama šerpama njih dvoje su sve vreme zajedno, što je prouzrokovalo da se pomire.

Maja Marinković

Foto: Zadruga Official / youtube

Maja Marinković

– Pomirio sam se sa Marinkovićevom, ali samo da budemo u dobrim odnosima, da se ne svađamo. Ne mogu druže, plače svaki dan zbog mene. Došla da pričamo, bolje nego da se svađamo – rekao je Janjuš.

On je potom odlučio da napravi večeru svojoj bivšoj ljubavnici Maji Marinković, te joj je čak i odneo u izolaciju. Kada je ušao, on je počeo da je provocira da ga ispred čekaju drugarice kako bi video njenu reakciju.

– Moraš da se ugojiš malo, moram da se iskupim za sve što sam ti uradio. Ti si jedna od mojih drugarica, nisi najbolja, ali vreme će pokazati – rekao je Janjuš.

– Šta? Ja sam jedna od? Ne možeš ti mene da staviš u koš sa tamo nekim. Stvarno si mi doneo, cokila bih te, ali neću – poručila je Maja.

Video: Raskid Maje i Janjuša

– Mi smo drugovi, drugovi to ne rade – rekao je Janjuš.

– Mi ćemo da radimo – poručila je Maja.

Izvor:Blic

Radio Balkanfox

Dodaj komentar

U trendu