Radio Balkanfox

JECAJI POTRESAJU BAR! Produkcija napravila iznenađenje učesnicima, SVI DO JEDNOG GRČILI SE U SUZAMA!

Učesnici rijalitija “Bar” doživeli su pravo iznenađenje koje ih je dovelo do suza.

Produkcija je, naime, odlučila da naše učesnike obraduje porodićnim čestitkama za praznike, a svi do jednog emotivno su reagovali kada su videli svoje porodice.

Najinteresantniju od svih čestitki dobila je Maja Kovačević, kojoj je verenik poručio da he čeka nekoliko pidžama da ne bi više išla gola po kući.

Rijaliti Bar
foto: Kurir TV

Barovce je iznenađenje i te kako obradovalo.

– Ovome se niko bukvalno nije nadao – rekla je Kristina.

Ksenija je takođe istakla da nije očekivala ovakvo iznenađenje, a suze su joj same krenule.

Nekima su se sakupile i cele porodice kako bi čestitale praznike, što je posebno bilo emotivno.

Večerašnju emisiju obeležila su i dva dramatična izbacivanja iz rijalitija. Otkaz je dobio Jan Klobasa, a Sven Vadlja sam je insitirao da napusti šou, što mu je produkcija i omogućila.

BAR je pravi rijaliti, jer je zasnovan na baru koji stvarno postoji, sa stvarnim učesnicima, sa stvarnim gostima. Učesnici BAR rijalitija će morati da rade i da od zaređenog i žive – da plate komunalije, stan, i da kupe hranu. Osim njihove borbe za 30.000 evra, takmičari će morati da postave Bar na noge jer je to potpuno novo mesto u centru grada, u Vlajkovicevoj 8. Njih 15-oro imaju zadatak da razrade posao, da privuku goste, animiraju ih svojim nastupom i svojim pićima, kao i da od BAR-a naprave najpoznatiji i najposećeniji kafić u gradu.

Zaprati BAR rijaliti na društvenim mrežama Instagram, Facebook i YouTube.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Bonus video:

JOŠ JEDAN OTKAZ: I Sven odlazi kući

04:32

JOŠ JEDAN OTKAZ: I Sven odlazi kući

(Espreso)
Espreso

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Dnevni trend