Radio Balkanfox

Jednu stvar samo nikada ne rade!

Podelite ovu vest


printscreen/instagram

majka i ćerka golotinjom zarađuju veliki novac

Džesi Džo Ričardson (53) već 13 godina zarađuje prodajući svoje eksplicitne slike, a sada joj se pridužila i ćerka Ašante (21) i njih dve se zajedno skidaju gole.

Kada je počela sa ovim poslom, Džesi se prvo konsultovala sa sinom i ćerkom (tada su imali 10, odnosno 8 godina).

Uvek sam bila otvorena sa njima. Nema smisla da krijem istinu od njih. Da mi oni nisu dali zeleno svetlo, nikada se ne bih bavila ovim – kaže Džesi i dodaje da je ključ njenog uspeha u samopouzdanju.

Ona se ponosi svojim oblinama, i kako objašnjava, sav novac koji zaradi, štedi za sina Romarija (23) koji ima ozbiljne zdravstvene probleme.

Nedavno se majci pridružila i Ašante i njih dve snimaju slike i video snimke zajedničkog striptiza.

Iako je Ašante na početku bila nervozna, majka joj je pomogla da se opusti i naučila je kako da se zavodljivo skida.

Mnogi misle da je ovo čudno, ali ja to ne gledam tako. Mama i ja smo uvek bile bliske i ne vidim šta je loše u tome da me ona vidi golu. Nedavno mi je rekla: Kada već stalno objavljuješ golišave selfije, mogla bi i nešto da zaradiš od toga. Shvatila sam da je u pravu i zato sam odlučila da joj se pridružim – priča Ašante.

Mama i ćerka zarađuju oko 2.300 evra (oko 280.000 dinara) nedeljno.

Mada dobijaju mnogo perverznih poruka od fanova, povlače liniju kada se radi o fizičkom kontaktu i nikada ne pristaju da se poljube u usta.

Videla sam mamu u raznim pozama, ali zaista ne moram da vidim baš sve – objašnjava Ašante, a Džesi dodaje da će u potpunosti podržati ćerku ukoliko odluči da se posveti snimanju porno filmova.

Izvor:Republika

Radio Balkanfox

Dodaj komentar