Radio Balkanfox

Jelena Karleuša može da visi na plafonu, ona je profesionalac! Edita Aradinović pohvalila koleginicu (VIDEO)


Edita Aradinović bila je jedna od izvođača koja je nastupala na sinoćnom Belgrade Music Week-u, a sa predstavnicima sedme sile, među kojima je bila i ekipa 24sedam, pevačica je sumirala utiske.

– Deset godina radim nešto iz ljubavi najveće i sada dolazim u situaciju da svi uglas pevaju moje pesme. Fantastičan osećaj – rekla je Edita uzbuđeno tokom sinoćnog nastupa.

Edita Aradinović

Edita Aradinović, Antonio Ahel/ATAImages

Pevačica se na sceni pojavila u žutom lateks odelu koje je sve ostavilo bez teksta, a sa medijima je podelila svoje mišljenje o tome koliko žene zapravo moraju da trpe zbog lepote. Ovu priliku je iskoristila i da pohvali svoju koleginicu Jelenu Karleušu i njen rad.

– To je dublja filozofija. Ne treba biti rob ničega, ali sa druge strane treba raditi na sebi. Ne volim da mi bude neudobno i da mi je nešto tesno. Jelena Karleuša je najveći profesionalac u tom smislu, ona može sve da ponese, da visi na plafonu, ja mislim da ja to ne bih mogla. Volim da sve bude svedeno, ovo je prvi put da izlazim iz svojih okvira.

Edita Aradinović, Antonio Ahel/ATAImages

Edita je priznala da je u korektnim odnosima sa sestrom Indi i da što više vreme prolazi, njih dve su sličnije.

– Sve više ličimo. Od iste smo majke oca, siguno da imamo sličnosti i fizičkih i karakternih. Od nas dve se može očekivati duet, što da ne.

Ceo intervju pogledajte u nastavku.

Instalirajte našu aplikaciju iOS ili Android – 24sedam

Pročitajte još

24sedam

radiobalkanfox

Dodaj komentar