Radio Balkanfox

Jelena Karleuša priprema nastup godine večeras na Music Weeku


Jelena Karleuša priprema nastup godine večeras na Music Weeku

Foto: Live Production / Skymusic

O ovom nastupu se priča već nedeljama! Jelena Karleuša večeras će zapevati na bini Music Week-a na Ušću, a u intervjuima neposredno pred festival najavila je spektakl koji će pomeriti granice šoubiznisa. Nije skrivala ni činjenicu da će večerašnjim nastupom pred beogradskom publikom nadmašiti i sve što je do sada radila u svojoj karijeri.

Za potrebe Karleušinog nastupa, organizacija festivala menja kompletan dizajn bine, na kojoj će u punom sjaju publici večeras prikazati svu moć moderne produkcije, sa do sada neviđenim scenografskim elementma, koji se mogu videti samo na nastupima najvećih svetskih zvezda.

Karleušin nastup drži se u strogoj tajnosti, a njen je tim zahtevao čak i da bina tokom generalne probe u toku dana bude prekrivena neprozirnim crnim zavesama, kako bi večerašnji spektakl bio potpuno iznenađenje.

Karleušini nastupi poznati su i po zahtevnim koreografijama, a Jelena je već izjavila da nedeljama priprema koreografiju za Music Week. Na svom Instagram profilu postavila je story sa kreografske probe, pa možemo samo da naslutimo da publiku večeras očekuje nešto posebno.

Večeras na Music Weeku nastupaju i Lexington, Edita, Hurricane, Kaya i Daniel Kajmakoski, a prvo veče festivala, sinoć, bilo je rezervisano za trap i hip-hop zvezde regiona: Cobija, Vojaža, Senidu, Gazda Paju, anđelinu i mnoge druge.

Deo atmosfere od sinoć pogledajte u galeriji

Za ulazak na festival potreban je digitalni zeleni sertifikat kao dokaz o vakcinaciji ili preležanoj bolesti Covid19, ili negativan PCR ili antigenski test čiji rezultat nije stariji od 48 sati. Organizatori festivala omogućili su testiranje antigenskim testovima po nižoj ceni u odnosu na redovnu, u iznosu od 490 RSD, za kupce ulaznica, u laboratorijama Aqualab. Testiranje je moguće i pred ulazak na festival na štandovima Aqualab-a preko puta taksi stajališta kod TC Ušće svaki dan festivala. Radno vreme štandova za testiranje danas je od 16h do 00h.

Zbog očekivanih velikih gužvi, organizatori apeluju na posetioce da se testiraju ranije, kako bi omogućili sebi što brži ulazak u festivalsku zonu.

Od 17h za motorna vozila zatvara se Bulevar Nikole Tesle kod Brankovog mosta, kao i ugao Bulevara Nikole Tesle i Trešnjinog cveta.

Osim na već postojećim prodajnim mestima, ulaznice za festival je moguće kupiti i na samim ulazima, od 18h do 2h posle ponoći. Svaku ulaznicu neophodno je aktivirati uz pomoć besplatne eFinity mobilne aplikacije.

Više informacija o festivalu, proceduri ulaska i ulaznicama je na sajtu musicweek.rs

Promo tekst

Kurir

Kurir

radiobalkanfox

Dodaj komentar