Radio Balkanfox

Jelena Karleuša SE NE SMIRUJE SA UVREDAMA, hoće li ijednog kolegu POŠTEDETI?

Podelite ovu vest


J

printscreen

Jelena ponovo vređa kolege

Jelena Karleuša pojavila se na promociji novog albuma Suzane Jovanović, a ni tada se nije mogla suzdržati od pljuvanja pojedinih kolega.

Ona se osvrnula na muzičko takmičenje “Zvezde Granda”, iskoristivši priliku da prozove svoje kolege iz žirija.

Bilo mi je jako žao što su neki koji nisu zaslužili ostali samo zato što imaju mentore koji se prljavo bore. Mislim na one koji guraju svoje favorite i svoje kandidate, koji koriste poziciju mentora da bi prosperirali – rekla je Karleuša.

youtube.com/Zvezde Granda

Ponovo umislila da ima pravo da vređa

Karleuša se osetila prozvanom zbog izjave Ace Lukasa da su Zvezde Granda postale “šou za šest klovnova u žiriju”, pa je na sebi svojstven način izvređala kolegu.

Nama je najveći klon otišao. Aca je bio najveći klovn u toj ekipi. I otkad je on otišao, taj humor je nestao. Meni je žao zbog toga. Ja bih volela da se on vrati. Onda bi šou bio kompletan. Nisam ironična. On više i ne zna s kim je u dobrim odnosima, a s kim nije. Ja mu ne uzimam za zlo, on je prosto takav. Ali, da mu ne bih poručivala šta mislim o njemu putem medija, ja ću to njemu reći kad ga vidim. Ako ga vidim… Mnogo je mali! Nizak. Ali kočoperan, kao i svi niski muškarci – rekla je pevačica, a potom prokomentarisala i Lukasovu najavljenu autobiografsku knjigu.

ST/ D. KADIĆ

Aca Lukas

Ja ću biti sigurno posebno poglavlje u njegovoj knjizi. Šalu na stranu, Aca je vrlo talentovan za pisanje. Ali često to koristi na pogrešan način, kao i ja.

Republika

Radio Balkanfox

Dodaj komentar