Radio Balkanfox

Jelena Karleuša šokirala objavom


instagram.com/karleusastar

Jelena Karleuša je bila član žirija Zvezde Granda

Jelena Karleuša se našla na meti brojnih osuda na internetu, kada je javno pokazivala svoju novu torbu od teleće kože koja je koštala čak nekoliko hiljada evra,a od tada je samodleklarisana diva, totalno promenila ploču, te propagira druge životne vrednosti.

Toliko često smo Jelenu Karleušu viđali u bundama, da smo se stalno pitali, koliko je životinja moralo da bude ubijeno, da bi se pevačica ogrnula krznom. Nakon toga pevačica je nastavila da prikazuje licemerni stav, te često imamo prilike u medijima da čujemo kako Jeca propoveda o zaštiti životinja. Izgleda da je pevačica dobila amneziju i totalno zaboravila da je do pre par godina vodila drugu priču.

Sada je objavila šokantnu fotku, koja je izazvala bum kod širokih masa. Jelena je ponovo za kratko vreme usijala društvene mreže, a kao i predhodnih puta ponovo su u prvom planu životinje.

printscren

Jelena Karleuša je do skoro nosila bunde

Izgleda da je pevačica ubeđena, da ukoliko konstantno ponavlja da je zaštitnik životinja, ljudi će zaboraviti njenu prošlost, ali izgleda da se prevarila.

Republika

radiobalkanfox

Dodaj komentar