Radio Balkanfox

Jelena Kostov Instagram Nova godina intervju


Pevačica Jelena Kostov mnogo toga je proživela još od kraja 2020.godine, a 2021. godina joj je počela u oporavljanju od teške nezgode koju je imala. Ipak, ništa od toga je nije sprečilo da ima osmeh na licu i pozitivno razmišlja o svemu, a u novogodišnjem intervjuu za portal Republika.rs otkrila je po čemu će pamtiti godinu koju ostavljamo za nama, a šta je to što bi da zaboravi, kao i kakvi su joj dalji planovi, ali i želje u Novoj 2022. godini.

– Svaka godina nosi za sobom i lepe i neke manje lepe stvari, to je normalno u životu svakog čoveka. Meni je bila lepa…Podredila sam svoj život maksimalno porodici, to je jedina sreća ona istinska.. Ne jurim više kao pre na sto strana, čovek postane srećan onda kada shvati da ne treba da gubi vreme na nebitne stvari, na nebitne ljude za koje misli da su prijatelji, a zapravo nisu – zapolinje Jelena i dodaje da ju je 2021.godina naučila puno čemu, pre svega lepom i poučnom.

Svako od nas ima po neku želju od Deda Mraza, a kako popularna pevačica kaže, ona priželjkuje samo jedno

Imam samo jednu želju – da svi budu zdravi. Upamtite, kada imate zdravlje imate sve!

Kako sve obuzme praznična euforija kada se praznici približe, neretko se jave sećanja na neke prošle dane, običaje i proslave Novih godina, a Jelena Kostov ne krije da uživa u čaroliji koju donose praznici, te da joj se svaki put vrate uspomene iz detinjstva koje joj je u divnom sećanju.


Republika

radiobalkanfox

Dodaj komentar