Radio Balkanfox

JOŠ SAMO TRI SATA DO POČETKA ZADRUGE 5! Uskoro na TV Pink počinje SPEKTAKL o kojem će svi brujati! Veče puno IZNENAĐENJA je pred nama! OVO SU SVI ČEKA


Spektakularnu ceremoniju otvaranja “Zadruge 5” gledajte večeras od 21 čas na TV Pink!

Otkako je počela prva sezona 6. septembra 2017. godine, “Zadruga” je stekla titulu najgledanijeg rijaltiija u regionu i započela je nova epoha televizije i rijaliti formata. Kroz četiri sezone “Zadrugu” je pratio milionski auditorijum širom regiona, a sada, četiri godine kasnije, sve je spremno za “Zadrugu 5” čiji je početak zakazan za večeras u 21 čas na televiziji ”Pink”.

Verna publika rijalitija je u danima za nama imala priliku da na Pink.rs-u sazna ko su novi, pažljivo birani učesnici, finalne sezone ”Zadruge”. Ako se po jutru dan poznaje, uzbudljivo i tenzično će biti od samog starta.

Foto: Pink.rs

Produkcija najpopularnijeg rijalitija je tokom prethodna dva meseca radila na pripremi nove sezone, koja će doneti nove, intrigantne učesnike, nove zadatke i potpuno novu “Zadrugu”. Kao i za prethodne četiri sezone, i za “Zadrugu 5” vlada veliko interesovanje, kako publike, tako i medija, koji su u proteklom periodu spekulisali ko će biti učesnici nove sezone.

Produkcija TV Pink potvrdila je neka imena – veteran rijaliti programa Miroslav Miki Đuričić bio je prvi potvrđeni učesnik, zatim dobro poznati rijaliti igrači Jovana Tomić Matora, Matija Matijević, Mensur Ajdarpašić, Dalila i Dejan Dragojević, Aleksandra Subotić, Filip Car, Bane Čolak, ali i neka nova lica: Deniz Dejm, Aleksandar Saša Todorović, Nikola Grujić, Sandra Čaprić, Stefan Mihić, Sale Cvetković Luksa, Natalija Šćekić, MC Damiro, Ivan Radosavljević i Ante Baždarić. Ipak, imena svih učesnika koji će se useliti u Belu kuću, gledaoci će saznati upravo na spektakularnoj ceremoniji otvaranja “Zadruge 5” večeras od 21 čas.

Foto: RTV Pink/Jelena Simonović

I u novoj, petoj sezoni, gledaoci će uživati u impresivnom kompleksu “Zadruge”: učesnici će biti smešteni u Belu kuću, koja će imati drugačiji enterijer, slobodno vreme provodiće u pabu, svoja razmišljanja će deliti sa Drvetom mudrosti u Rajskom vrtu, žurke i proslave će biti organizovane u noćnom klubu, kazinu, “Dubiozi” i šiša baru, vođa će sa omiljenom osobom spavati u hotelu, sve neophodne stvari moći će da kupe u prodavnici, nadmetaće se u raznim kreativnim zadacima i igrama u pozorištu i sportskoj sali u okviru palate Milenija, a kako je vlasnik i glavni i odgovorni urednik TV Pink Željko Mitrović najavio, u ovoj sezoni vas očekuje mnogo više igara na jezeru kako tokom leta, tako i u zimskom periodu.

Veliki Šef je za ovu sezonu pripremio nova, pre svega uzbudljiva iznenađenja. Da li će novi zadrugari uspeti da odgovore na sve izazove koji ih očekuju u najspektakularnijj sezoni do sada, ostaje da vidimo kroz narednih 10 meseci borbe.

Foto: TV Pink Printscreen

Nove učesnike “Zadruge 5” pratiće 150 kamera, tri spajder sistema i osam dronova, a zahvaljujući svim najnovijim tehničkim dostignučima, gledaoci će moći da prate svaki aspekt njihovog života u rijalitiju. Kao i prethodne sezone, i tokom „Zadruge 5“ će gledaoci moći da, pored direktnih uključenja i emisija na TV Pink, prate dešavanja u rijalitiju na četiri kanala Zadruga Live. Zahvaljujući ovim kanalima, gledaocima je omogućen potpun uvid u sva turbulentna dešavanja u “Zadruzi“.

Pored toga, na svakom od četiri kanala prikazane su druge lokacije, što gledaocima pruža priliku da biraju koja situacija im je interesantnija i koje učesnike žele da gledaju. Kakva vas iznenađenja očekuju, koji će to zadrugari ući u trku za pobedu u najgledanijem rijalitiju na Balkanu i šta je produkcija spremila za spektakularnu ceremoniju otvaranja “Zadruge 5”, saznaćete ako večeras od 21 čas budete uz TV Pink!

Autor: M.M./M.Đ.PInk

radiobalkanfox

Dodaj komentar