Radio Balkanfox

‘JOVANA JE DOBILA TEST, I NA NJEMU PALA!’ Karić POLUDEO zbog Jovane: Pokušao da je opravda, pa IZLJUBOMORISAO NA TOMOVIĆA! Đedović jedva dočekao, i OV

Podelite ovu vest


Ovome se nije nadala!

Nakon što je Vladimir Tomović ustao, i javno ponizio Jovanu Ljubisavljević, zbog hleba koji je bacila, komentar je dao i Stefan Karić.

Ako je već tako bilo, mislim da su se ovde bacale i gore stvari, i bacale, trebala je samo drugačije da postupi, i d aje vratila u ruke. Nije trebala da baca, ali možda je tako reagovala, jer je bila ona situacija sa tanjirima, i možda je to… – rekao je Stefan.

Budi dobra prema meni, jer ja nikada nisma bio loš prema tebi! – vikao je Tomović.

Foto: TV Pink Printscreen

Sklonite mi se u paketu! Gađala bih vas. Ja sam fina i dobra 6 meseci, ma do kada?! Mala hoće priču, ja sam njoj tražila hleb – vikala je Jovana.

Ti si njemu prebacila sa kim će da se druži! – dodao je Karić.

Jer je ustao za stolom i rekao ovo! – vikala je Jovana.

Mogla si samo da sedneš. Mogu d aopravdam potez zbog svega što se desilo, ali ajde. Pričaj ti ustvari, boli me ku*ac – dodao je Karić.

Foto: TV Pink Printscreen

Ispala si koristoljubiva – dodala je Nadica.

Jeste njoj Teodora dala hleb, i nije odmah rekla. Ja sam gledoa Jovani facu i bila je zbunjena. Jovanina greška jeste to, i znao sam da će da dobije strašnu osudu – počeo je Đedović.

Ma samo je trebala da se izvini sada, a ne da nastavlja! – dodao je Đedović.

Ako te već zovu “Mislica” moraš da znaš da je Teodora to možda uradila sa namerom, ili ne. Ja bih razmislio, a možda bih to uradio. Jovana je dobila test, i na njemu pala! Da znaš, moraš da se kloniš ovakvih situacija, jer će Tomović jedva dočekati na ove stvari – rekao je Đedović, pa nastavio:

Teodora je inteligentna i pametna, to ne znači da je glupa, i moguće da je namerno. Jovana moraš da budeš svesna da ako želiš mir u životu, ovakve stvari ne radiš! – zaključio je Đedović.

Foto: TV Pink Printscreen

Hleb se baca kao da se baca kamena s ramena. Primarni krivac je osoba koja baca hleb, a sekundarna osoba ona koja daje taj hleb. Ona se sada ne stidi, a možda će sutra – dodao je Vladimir.

Detaljnije u nastavku teksta.

Autor: D.B.Izvor:Pink

Radio Balkanfox

Dodaj komentar