Radio Balkanfox
Jovana Jeremić i Tanja Savić sukob

Jovana Jeremić i Tanja Savić sukobVoditeljka Jovana Jeremić bila je deo emisije “Premijera – Vikend specijal“ i ovom prilikom progovorila o svim dešavanjima koja su potresla javnost u prethodnoj godini.

– Ja pratim kako se gleda televizija i kod kuće, ja sam nenormalna kada je posao u pitanju. Privatno sam potpuno drugačija nego na TV-u, totalno sam emotivna, živim za ljubav, prijateljstvo, ja sam porodičan tim, volim da budem u svom domu i da mi je lepo kod kuće – kaže Jovana i dodaje da joj se život promenio u trenutku kada je promenila televizijsku kuću.

– Meni se život mnogo promenio prelaskom na Pink. Opuštenija sam, izražavam sebe, nisam klasičan tip novinara, ja sam pre svega umetnik. A ako neko ne razume ne mogu biti dobra u tome i lomi me. Mnogo mi je važno što sam pronašla sebe prelaskom na Pink i punim intenzitetom uživam sada. Toliko sam imala teške situacije, da ne može da me poljulja ništa, a kamoli komentar. Mnogo radim na sebi, iza mog rada stoji mnogo knjiga, ja mnogo čitam i pišem. Smatram da sam moralno ispravan čovek – priča Jovana.Republika

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Prijatelji

Dnevni trend