Radio Balkanfox

Jovana Ljubisavljević šokirana je zbog Karićevog ulaska u Zadrugu 5


youtube.com/Zadruga Official

Jovana Ljubisavljević otkrila je kako se oseća zbog Stefanovog ulaska u “Zadrugu 5”

Na veliko iznenađenje miliona gledalaca sinoć se na velelepno imanje u Šimanovcima kao novi učesnik ”Zadruge 5”, uselio Stefan Karić. Ova vest je odjeknula kao bomba, budući da ga niko nije očekivao u novoj spektakularnoj sezoni Zadruge.

Kako prenosi “Espreso”, Stefan je napolju ostavio devojku Jovanu Ljubisavljević koja se povodom Stefanovog učešća oglasila i u iskrenom razgovoru otkrila kako je podnela njegov ulazak i razdvojenost.

 

 

– To je bilo iznenađenje i za njega i za mene. Još uvek sam u šoku. Sve se odigralo bukvalno 24 sata pred sam ulazak, i manje. To je bila takva frka i jurnjava da se spakujemo, da operemo neke stvari, da provedemo još malo vremena. Ja još uvek nisam svesna, kod kuće sam na strimovima, pratim – započinje misica, pa dodaje: 

– Razmišljali smo zajedničkim snagama šta je najbolje, što po njega, što po našu vezu, što po zajedničku budućnost. Doneli smo zajedničku odluku da bi to bio neki novi, sigurniji početak, s obzirom da se prošle godine nismo proslavili što se tiče novca. Em što je test za našu vezu što se tiče razdvojenosti, stvarno smo svesni da nam je ljubav jaka i da će to uspeti. Kada sve prođe krenućemo u neke ozbiljnije vode.

 

 

Na pitanje da li je njihova ljubav dovoljna jaka i da li se plaši potencijalne prevare, budući da okolnosti u rijalitiju često dovedu do pucanja veza sa partnerima koji su van rijalitija, odgovara ovako:

– Ne plašim se zaista. Jer nakon Zadruge 4 i paklenih 5 i po meseci ne znam šta može da me uplaši. Devojke su lepe, vidim druželjubive su jako… Neke su već uspele da budu jako blizu nekim muškarcima. Mislim ja znam kako to tamo ide, ljudi zaborave na kamere, ali ko je kakav, to se vremenom vidi. Treba da se ponaša normalno, on poznaje dosta ljudi, ali dobro zna koga ima pored sebe i ne plašim se. Sve je okej – otkrila je jovana Jovana, koja tvrdi da se još nije stabilizovala jer je učešće u prethodnoj sezoni Zadruge ostavilo posledice na nju i da će joj biti teško bez Stefana u narednom periodu:

 

 

– Ja bih zaista volela da sam mu u džepu i uvek tu kad treba, da se nismo razdvojili ni na minut, a ne na potencijalnih 10 meseci. Ono što sam ja proživela je svakako ostavilo utisak i trag na mene, još uvek nisam najstabilnija. Ovo je baš šok za mene, stvarno je teško. Preda mnom je možda i teži period kada ne mogu da mu kažem šta je istina. Biću nemoćna narednih 10 meseci, ali ću mu pružati podršku koliko god je moguće sa moje strane.



Republika

radiobalkanfox

Dodaj komentar