Radio Balkanfox

Jugoslav Karić posle razvoda od Elene prodaje vilu u Crnoj Gori za milion i po evra


Jugoslav Karić nakon razvoda od dizajnerke Elene Karaman uspeo je da rasproda skoro sve što je bilo u njihovom zajedničkom vlasništvu, a sada rešio je da proda i jednu od svoje dve kuće u Ljutoj kod Kotora.

Jugoslav raskošnu vilu, kako se navodi, prodaje za 1.500.000 evra.

Budući da je za kuće na Crnogorskom primorju emotivno vezan, njihovu prodaju ostavio je za sam kraj, te se tako nedavno odlučio da jednu od svoje dve kuće u Ljutoj kod Kotora stavi na oglasnik za nekretnine.

Četvorospratna kuća prostire se na zemljištu od skoro 500 kvadratnih metara i izgrađena je u tradicionalnom mediteranskom stilu.

Nalazi se na samoj obali mora, odakle se prostire pogled na ceo Bokokotorski zaliv, i poseduje privatnu plažu, parking, četiri velike terase, kao i kaskadne vrtove.

To je ujedno jedina vila koja je ostala u zajedničkom vlasništvu Jugoslava i njegove bivše supruge Elene, a prema rečima meštana, četvorospratnica je stavljena na prodaju jer Jugoslav navodno ne želi da poseduje nekretnine koje ga podsećaju na šesnaestogodišnji brak sa bivšom suprugom.

Oni su, takođe, prodali i restoran u centru Beograda, a dizajnerka je nedavno od tog novca pazarila novo imanje na Kosmaju.

(Telegarf.rs)Telegraf

radiobalkanfox

Dodaj komentar