Radio Balkanfox

Jugoslav Karić posle razvoda od Elene PRODAJE VILU ZA MILION I PO EVRA U CRNOJ GORI Ima 4 sprata, svoju plažu i ogromne terase


Jugoslav Karić nakon razvoda od dizajnerke Elene Karaman uspeo je da rasproda skoro sve što je bilo u njihovom zajedničkom vlasništvu. Kako se sada navodi, rešio je da proda i jednu od svoje dve kuće u Ljutoj kod Kotora. Sada raskošnu vilu prodaje za 1.500.000 evra.

Budući da je za kuće na Crnogorskom primorju emotivno vezan, njihovu prodaju ostavio je za sam kraj, te se tako nedavno odlučio da jednu od svoje dve kuće u Ljutoj kod Kotora stavi na oglasnik za nekretnine, dok raskošnu vilu prodaje za 1.500.000 evra.

Četvorospratna kuća prostire se na zemljištu od skoro 500 kvadratnih metara i izgrađena je u tradicionalnom mediteranskom stilu.

Nalazi se na samoj obali mora, odakle se prostire pogled na ceo Bokokotorski zaliv, i poseduje privatnu plažu, parking, četiri velike terase, kao i kaskadne vrtove.

Inače, Novak Đoković je pazario vilu tik do Karićeve, te su tako odnedavno postali prve komšije.

To je ujedno jedina vila koja je ostala u zajedničkom vlasništvu Jugoslava i njegove bivše supruge Elene, a prema rečima meštana, četvorospratnica je stavljena na prodaju jer Jugoslav navodno ne želi da poseduje nekretnine koje ga podsećaju na šesnaestogodišnji brak sa bivšom suprugom. Oni su, takođe, prodali i restoran u centru Beograda, a dizajnerka je nedavno od tog novca pazarila novo imanje na Kosmaju.

VIDEO: Elena Karić miriše zemlju

Blic

radiobalkanfox

Dodaj komentar