Radio Balkanfox

Kaja Ostojić pričala o dečku, pa spomenula UDAJU: “Mateo bi voleo da sam stalno pored njega” –


Pevačica ne govori rado o svom privatnom životu!


Kaja Ostojić oduševila je brojnu publiku na “Belgrade Music Week-u”, a mnogima je upala u oči zbog stajlinga.

Naime, na glavi je imala cirkone, pa je iskreno odgovorila da ih je kupila putem društvene mreže.

– Ovo sam na Instagramu uhvatila i naručila sam da mi naprave – rekla je pevačica.

Francuska, Belgija, Srbija, to su zemlje u kojima Ostojićeva živi, ali je uspela da stigne na Music Week, gde je premijerno izvela dve nove pesme.

– Moram i kući malo da odem. Ne bih da mi bilo ko bude u koži. Mateo nije baš presrećan što sam u poslednje vreme često u Srbiji, ali me podržava pa se ne buni iako bi voleo da sam stalno pored njega – rekla je Kaja. Dok je bila na muzičkoj pauzi, uživala je u miru koji joj je, kaže, uvek potreban.

– Volim da budem kod kuće i da se bavim kućom i porodicom. Sport mi je strast pored muzike – ističe ona, a na pitanje da prokomentariše novi biznis sa nekretninama o kome su mediji pisali, Ostojićeva otkriva da trenutno istražuje to tržište.

– To je vrlo unosan biznis, treba znati kako se time baviti. To je i zbog profita i viška mog slobodnog vremena, a i genetski je tako, jer je moj tata arhitekta, pa sam onda ja uz njega uvek volela da se bavim dizajnom enterijera – objasnila je Kaja.

Na pitanje da li to znači da će se u budućnosti više fokusirati na taj posao, Kaja je odgovorila potvrdno.

Iako nije želela da priča previše o svom privatnom životu, odgovorila je na pitanje kako reaguje njen dečko Mateo Pavlović što u poslednje vreme mnogo vremena provodi u Beogradu.

– Ne voli baš što smo razdvojeni, ali trenutno stanje je tako da sam zbog posla morala da budem često u Beogradu. Da se on pita, bili bi 24 sata zajedno – priznala je Kaja.

Foto: Printscreen

Izvor: PRessSerbia/24sedam.rsPress Serbia

radiobalkanfox

Dodaj komentar