Radio Balkanfox

Kako da sva odeća stane u ručni prtljag?

Podelite ovu vest

pixabay.com

Foto: Ilustracija

Jedna turistikinja, koja često putuje avionom, pronašla je savršen način da u svoj ručni prtljag spakuje odeću i aksesoare za pet dana putovanja.

Ona je svoju jedinstvenu metodu pakovanja podelila na Reditu, a malo je reći da je njena objava oduševila sve ljubitelje putovanja…

– Prestala sam da umotavam i savijam odeću, a ona mi je manje pogužavana kada stignem na željenu destinaciju i imam više prostora za svoje stvari. Zapravo, u torbu mogu da mi stanu stvari za nedelju dana, a potrebno mi je samo nekoliko minuta da ih spakujem – napisala je.

Umesto klasičnog umotavanja garderobe i slaganja na pola, ona je pronašla nešto drugačiju tehniku…

– Prvo raširim stvari na krevet ili pod. Onda preko prvog komada odeće prebacim drugi komad, ali tako što ga zarotiram za 90 stepeni. Tako nastavljam da postavljam svoje stvari u krug u slojevima sve dok ih ne skupim na jednu gomilu. Donji veš i čarape postavljam na samom kraju. Onda stvari uhvatim za sva četiri kraja i brzo ih uguram u kofer – objasnila je ova ljubiteljka putovanja.

Na kraju je dodala da na ovaj princip uspeva da spakuje odeću za čak pet dana, dva para cipela, kozmetički proizvodi i šminka.
Izvor:Republika

Radio Balkanfox

Dodaj komentar