Radio Balkanfox

Kakva kobna greška, 9 meseci kasnije saznala je vest od koje joj je pozlilo

Podelite ovu vest

AUTOR:

DATUM I VREME:
27.01.2020. 10:04

Nikada neću oprostiti majci što mi je uzela muža, a onda sa njim dobila i dete, rekla je Loren Vol (34) iz Londona za Daily Mail. U Pola Vajta ona se zaljubila još u srednjoj školi, a kad je imala 19 godina, venčali su se.

venčanje, Foto: Shutterstock

Njena majka Džuli (53) 2009. godine platila je njihovo venčanje 15.000 funti, a zahvalna ćerka povela ju je na dvonedeljni medeni mesec. Ni u ludilu nije mislila da će se između njene majke i supruga razviti romansa.

Samo dva meseca nakon svadbene ceremonije Pol se iselio, a devet meseci kasnije majka je rodila njegovo dete i objavila da su u ljubavnoj vezi.

Pol i Loren u tom su trenutku imali i sedmomesečnu ćerku.

– On se uvek odlično slagao sa mojom majkom. Nikada to nisam smatrala čudnim s obzirom na to da mu je ona bila svekrva. Sprijateljili su se, puno su se smejali, ali nisam bila zabrinuta, pa ko bi bio? Jedva sam čekala da se venčamo, ali mastilo kod matičara se još nije osušilo do kraja kada se on promenio – prisetila se Loren.

Brzo nakon venčanja počeo je da skriva svoj mobilni telefon od nje. Mesec dana nakon toga, njena sestra je koristila mamin telefon i otkrila poruke između nje i Pola. Ispričala je svoje sumnje sestri, a kad su majku suočile sa istinom rekla im je da nisu normalne. Kada je čula da se njen suprug uselio kod njene majke, bila je slomljena. Najgore joj je što su je izdali ljudi kojima je najviše verovala.

– Pozlilo mi je. To je jedna od najgorih stvari koje majka može da učini svom detetu. On je možda bio jadan i nikakav suprug, ali, ona je moja mama, trebalo je da me štiti i voli iznad svega. Otišla sam kući i uništila sve fotografije s našeg venčanja – ispričala je Loren.

Pet godina nakon venčanja s Loren, Pol je sudbonosno ‘da’ razmenio sa njenom majkom. Neverovatno je da je Loren bila na tom venčanju.

– Učinila sam to zbog naše ćerke, ali mi je bilo muka.

Majka stalno pokušava da izgladi odnos, ali Loren za to nema volje.

– Ušla je u moj automobil, plakala i ponavljala da joj je žao. Rekla sam joj samo: ‘Izlazi iz mog auta’. Kasnije mi je poslala pismo izvinjenja. On nikad nije ni jednom rečju pokazao da mu je žao, samo ponavlja da je naš brak ionako sad već zaboravljen.

Loren sad ima muškarca za kojeg kaže da je divan partner. S njim čeka četvrto dete. – Vreme zaista leči sve rane. Mama i ja smo pokušale da imamo normalan odnos, ali više nikada nećemo biti bliske kao nekad.

Alo

Radio Balkanfox

Dodaj komentar