‘KARIJERE IM NE TRAJU DUGO!’ Tamara Milutinović o PROSTITUTKAMA na estradi!

Podelite ovu vest


N.M. |

Tamara Milutinović se u poslednjem intervjuu osvrnula na veoma aktuelnu pojavu da rijaliti zvezde postaju pevači po napuštanju TV formata koji su ih proslavili.

Tamara Milutinović
Tamara Milutinović • tamaramilutinovic / Instagram

Podsetimo, njena koleginica Andreana Čekić je neke od njih nazvala i prostitutkama, ali Tamara ističe da joj ta pojava ne smeta.

– Ne smeta mi to, neka se svako snalazi kako zna i ume. Možda ta neka devojka želi da izađe iz tog posla, pa se, eto, uhvatila za pevanje. Meni je samo krivo što ćemo mi pevačice dobiti taj epitet – izjavila je ona za “Svet”.

Tamara Milutinović
Tamara Milutinović • tamaramilutinovic / Instagram

– Andreana nije sujetna, samo je rekla svoje mišljenje. Ne smatram da greši, naprotiv, znam šta je htela da kaže. Ali meni ne smetaju, te karijere ne traju – dodala je Milutinovićeva, uz isticanje da se danas u muzici više ceni nastup nego samo pevanje.

– Ja sam i u jednoj i u drugoj grupi. Kod mene ima i igranja i pevanja, jer u ovom poslu je važan i scenski nastup, ali slažem se sa tim. Više se ne cene dobra muzika, glas, dobar triler, već nešto drugo, ali okej, to nam stiže sa zapada.

Tamara Milutinović
Tamara Milutinović • tamaramilutinovic / Instagram

Podsetimo, ona je u poslednjem intervjuu prvi put progovorila o vezi sa Saškom Nikolićem, a više detalja o tome, ukoliko ste propustili, pročitajte OVDE.

Izvor:Puls Online

Radio Balkanfox

Dodaj komentar