Radio Balkanfox

KIJA NE PRIČA SA CECOM JER GLUMI ZVEZDU! Bivši drug Kristine Kockar razvezao jezik u programu UŽIVO: Zaboravila je sve koji su bili uz NJU!


Dobro veče, volela bih malo više njih da čujem, da malo popričamo. Rekla bih Mići, da previše favorizuje nekoga koga ne treba, jer neke ljude koje spominje su nebitni, a Kiju koju pljuje svi odlično znamo ko je. Nekada je voleo, pričao sve najbolje, sada je pljuje, sramota – govorila je gospođa koja se uključila u emisiju “Narod pita”.

Printscreen You Tube

Lepi Mića

Ne razumem Vas o čemu pričate, Sloba je ušao u Zadrugu kao pevač, koji je visoko kotiran u Pinkovim zvezdama, on je kao takav ušao u rijaliti. Ja sam dao život braneći Kiju Kockar, ali treba biti realan. Možete li vi da ako imate simpatije prema nekome da budete realni i lepo komentarišete? Šta sam ja slagao? – govorio je pevač.

Nisi u pravu – pokušala je gospođa da progovori.

Gospođo, niste realni, uopšte niste realni, šta bi vi meni uradili da lažem, kada me sada grdite? Niste realni, hoćete da vam kažem šta je ona meni rekla i šta me je lagala, neću da ti se zgadi ljubimica, neka. Ja samo govorim istine i činjenice, istina najviše boli, laž ne boli – vikao je Mića.

Neću da kažem laži da ti se ne bi zgadila, a ti odlično znaš šta je ona pričala i koliko grešila. Pitam vas kao ženu, šta sam slagao? Kija Kockar je napisala knjigu i u njoj je pisala o svom ocu. Ne komentarišem knjigu njenu nego njeno ponašanje, aman – nastavio je pevač.

printscreen

Kija Kockar

Pa kaži šta imaš, reci lepo, ti samo umeš na viku da hvataš – ubacila se gospođa.

Trebala je da bude čovek i kaže kako jeste. Ja ništa nisam slagao, samo ono o čemu se zna, ona je knjigu napisala o tome, a i njena majka je to govorila. Zaboravite mene, ja nikada nisam rekao ni ružno slovo o tom čoveku, ja za istinu ginem. Ako neko napiše knjigu o životu, o ocu, ljubavi, to se čita i to je javno, to nema veze sa mnom. Ne znam zašto se to prebacuje meni, a ja sam samo ćutao a mogao sam sve reći, a mnogo me je slagala – nastavio je Mića i spomenuo balkansku zvezdu Cecu Ražnatović koja je tokom takmičenja podržavala Kockarevu, pa joj je čak poklonila i haljinu:

Aleksandar Jovanović Cile

Ceca Ražnatović

Ja sam nju branio i štitio, srčano do iznemoglosti. Kad je bila tužna i nikakva, ja sam bio tu za nju, rekao da će pobediti baš u finalu, rekao sam joj da će biti zvezda, da će da sija, nosila je haljinu koju je dobila od Cece Ražnatović! Danas ne razgovara ni sa mnom ni sa njom. Zaboravila je sve koji su bili uz nju, jer glumi zvezdu! Sve se zaboravi. Ja sam mogao da napravim karijeru mnogo veću, ali nisam hteo, ali svakako nikada nisam zaboravio Halida Bešlića koji mi je pomogao da se uopšte bavim muzikom – vikao je pevač.

Informer

radiobalkanfox

Dodaj komentar