Radio Balkanfox

‘KIJINA MAĆEHA IMA RAZUMEVANJA!’ Nadica otkrila u kakvim je sada odnosima sa porodicom Kockar, pa zapušila usta svima koji osporavaju njeno MAJČINSTVO


Dobila je i podršku!

Prilogom smo se ponovo vratili u “Zadrugu 4” i podsetili se najzanimljivijih igrica i zadataka:

Usledilo je novo telefonsko uključenje, a naredna gledateljka pozdravila je večerašnje goste i obratila im se, a onda se rastužila i rasplakala.

Naredna gledateljka osvrnula se i na prethodno uključenje, pa postavila pitanje Nadici i Đedociću:

Zadirati 30 godina unazad, malo preteruju kad kritikuju Nadicu, mislim na gledateljku pre, a zapravo je sve vreme uzdizala sebe. Nadice, svaka čast što ste odgajili Kiju, na hiljade ljudi se zaljubljivalo i varalo žene ili muževe, to se svuda dešava. Da li je bolje “očistiti” to dete ili odgajiti? – pitala je gledateljka.

Ja nisam bila u braku, bila sam zaljubljena u fizički slobodnog čoveka, već sam to objasnila. Sa porodicom Kockar sam u fenomenalnim odnosima, samu sebe treba da poštujem, jer sam bila hrabra da sebi prvenstveno rodim dete, u porodici Kockar sam vrlo poštovanja i cenjena osoba, ja sam uvek tu za njih, kao i oni za mene. Kijina maćeha ima razumevanja, ona je divna žena – odgovorila je Nadica.

Foto: TV Pink Printscreen

Nadica ne može da se poredi sa Ša, Kristijanom i njihovim ljubavnicama, nikako! – dodala je gledateljka.

Za sutrašnji uspeh pročitala bih vam još jednu svoju pesmu. Tražim nepoznato u poznatoj kuli… Isprsi se volja, nasmeši se sadašnjost i sigurnim korakom krenete napred u budućnost – pročitala je gledateljka.

Foto: TV Pink Printscreen

U video – prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: M. I.PInk

radiobalkanfox

Dodaj komentar