Radio Balkanfox

Ko više uživa u seksu – devojke sa malim ili velikim grudima? – Muški magazinMeđutim, verovatno pripadate onoj grupi muškaraca koja misli ( podučena iskustvom iz porno filmova) da žene sa velikim grudima više uživaju u seksu. Da zapravo i nije tako, pokazuju brojna ispitivanja i ankete koje su sprovedene među pripadnicama lepšeg pola, jednako sa malim i velikim grudima.

Budući da žene koje imaju velike grude imaju čak 24% manje osetljivosti u njima, njihovom partneru je znatno teži zadatak da ih na osnovu dodira dovoljno uzbudi. Žene sa manjim grudima imaju automatski manje masnog tkiva, pa su osećaji, koji od vaših prstiju do njihovih senzora putuju, samim tim intenzivniji i imate mogućnost da ih lakše stimulišete dodirivajući im grudi. Iako nije jasno pokazano zašto, tvrdi se da žene sa manjim grudima češće doživljavaju orgazam, što sve u svemu ukazuje da više uživaju u seksu.

Iako većina žena sa malim grudima u svojim devojačkim danima nije bila baš zadovoljna ovom činjenicom, pre svega jer su muškarci u njenoj okolini veću pažnju poklanjali onima sa većim grudima, u zrelim godinama će joj male grudi doneti izvesnu prednost. Naime, osobe koje imaju male grudi deluju pre svega mlađe nego što jesu, što je često cilj žena koje pređu izvesnu starosnu dob. Male grudi ženama omogućavaju da izgledaju vitkije i nežnije, što je takođe cilj kom teže.

Neprijatelj broj jedan velikih grudi – gravitacija. Žene sa malim grudima nemaju tih problema. Bez problema će svaka žena koja ima male grudi sa 50 godina moći da se sunča u toplesu, dok će ista sa velikim grudima skrenuti na sebe nepoželjnu pažnju i lavinu neprijatnih komentara, jer će se za ovaj period njene grudi spustiti čak 13 cm.

Vrlo zanimljiva činjenica je i ta da žene sa velikim grudima privlače siromašnije tipove muškaraca, dok one koje imaju male grudi imaju veće šanse da nađu dobro situiranog partnera. Naime, istraživanja pokazuju da dame koje imaju dosta masnog tkiva, mozak muškarca automatski povezuje sa hranom, odnosno dostupnošću iste, što znači da će onaj muškarac koji odabere ovakvu partnerku podsvesno znati da će ona umeti da se stara o njemu.

Bilo kako bilo, ženske grudi jesu i ostaju večiti mit među muškom populacijom, vredan svake pohvale i laskanja.

Muski magazin

radiobalkanfox

Dodaj komentar