Radio Balkanfox

KOLEGE ZANEMELE OD BOLA Poznati glumac skrhan nakon smrti Marka Živića, jedva smogao snage da se oprosti od njega rečima koje kidaju dušu!


Glumac Marko Živić preminuo je u 49. godini nakon što je hospitalizovan pre desetak dana kada je otkriveno da ima koronavirus, a brojne kolege su u šoku i ne mogu da sakriju bol i tugu nakon vesti o njegovoj preranoj smrti.

Jedan od njih je i glumac Svetislav Bule Gončić koji je jedva smogao snage da se za Alo! oprosti od svog kolege i prijatelja.

Jako mi je žao, dosta se mučio. Bio je divan čovek, pozitivan, rado viđen kolega. Imali smo divnu saradnju. I ranije je imao zdravstvenih problema, mnogo se namučio u životu. Bez njega nije isto. Mnogo glumaca nas je napustilo u poslednje vreme, žalosno.. – rekao je poznati glumac za Alo!.

Podsetimo, Živić je već tri nedelje bio na bolničkom lečenju, pre nedelju dana je kiseonik primao preko maske, međutim, doktori su ipak sada morali da ga intubiraju.

ZBOG NJEGOVE ISTINE USPEO JE U ŽIVOTU! Marko Živić je samo jednu pesmu tražio u emisiji nakon koje je odmah briznuo u plač, a ona krije bolnu sudbinu

 

Alo

radiobalkanfox

Dodaj komentar