Radio Balkanfox

Kompozitor Dragan Aleksandrović: Vesna Zmijanac je guska, dužna mi je 50.000 maraka


Čuveni kompozitor, aranžer i harmonikaš Dragan Aleksandrović sarađivao je sa brojnim zvezdama naše estrade, ali Vesni Zmijanac jednu stvar nikada nije oprostio.

Njih dvoje su sarađivali i napravili hitove koji su obeležili Vesninu karijeru, a po njegovim rečima, pevačica ga nije ispoštovala i ostala mu je dužna tadašnjih 50.000 maraka.

Dragan je detaljno objasnio kako je došlo do toga i zbog čega taj dug nikada nije mogao da naplati.

– Njoj sam napisao “Svatove”, “Idi, široko ti polje”… Radio sam joj taj album sa kojim je napravila haos. Ona je, bre, najobičnija guska. Ostala mi je dužna. Za taj album, po ugovor je trebalo da mi plati 85.000 maraka, tadašnjih, nemačkih. Dala mi je samo 28.000. za izdavanje tog albuma, otvorila je izdavačku kuću Niki. Završila posao, izdala album i zatvorila firmu. Od koga da tražim pare? Koga da tužim kad firma ne postoji? Vešto je ona to odradila – rekao je tada za Scandal Dragan Aleksandrić.

Takođe, onda je dodao i da je od nje tražio svoj novac.

- Rekla mi je: "Ne dam ti”! Uzela je veliku lovu na tim pesmama, a eto… Neka je, ne želim joj ništa loše. Ali, ne gradi se sreća na tuđoj muci, sve se vraća - zaključio je on, a sad prenosi Mondo.

(Telegraf.rs)

Telegraf

radiobalkanfox

Dodaj komentar