Radio Balkanfox

KONTROVERZNA PEVAČICA JAVNO PRIZNALA DA SE BAVI PROSTITUCIJOM, A SADA ŽELI I LEGALNO: Spominje MILIONSKU ZARADU!

Podelite ovu vest


Transseksualna zvezda Elektra Elit, nakon sto je priznala da se bavi najstarijem zanatom, ponovo je šokirala svojom izjavom.

Ona je izjavila da prostituciju treba legalizovati i u Srbiji, ali da svaka prostitutka mora da plaća državi porez koji ne bi bio mali.

Elektra Elit
foto: Printscreen

“Definitivno u slučaju ako se prostitucija legalizuje, obavezno svaka prostitutka treba da plaća porez i da ne bude na teretu države. Ne postoji rad na crno i ne sme da ga bude. Mora biti veoma korektno sa plaćanjima poreza jer su u pitanju velike pare, a sve te pare posle, odnosno milioni evra na godišnjoj bazi, moraju biti prijavljene. Ako bi se radilo na taj način, onda ne bi postojala razlika između kamenjarke prostitutka i elitne prostitutke”, rekla je transrodna pevačica, kojoj je primaran posao nastariji zanat o čemu je proteklih meseci otvoreno govorila.

“U Švajcarskoj se plaća porez jer se tako dobija mogućnost socijalnog zdravstvenog osiguranja i raznih pomoći drugih organizacija. Radi se o fer plej varijanti, kao i o paušalnom porezu pošto niko ne može da uđe u sistem koliko je prostitutku zaradila zato svaka ima paušalni porez da prijavi koliko je napravila u roku od mesec dana”, dodala je ona.

(Espreso)

Izvor:Espresso

Radio Balkanfox

Dodaj komentar