Radio Balkanfox

“KRATKO SAM ŽIVELA SA NJIM” Ćerka Tome Zdravkovića je samo jednom pričala o odnosu sa ocem i polubratom


Legendarni pevač Toma Zdravković iza sebe ostavio je neizbrisiv trag, a nakon što je prikazan film o njegovom životu i karijeri, ljudi ne prestaju da se interesuju za detalje vezane za čuvenog Tomu.

Toma ZdravkovićFoto: youtube

Toma Zdravković

Zdravković se ženio čak četiri puta, a iz tih brakova ima dvoje dece – ćerku Žaklinu, kao i sina Aleksandra iz braka sa Gordanom, sa kojom je ostao do samog kraja života.

Naime, Žaklinu je dobio u braku sa Olgicom koju je upoznao u jednom zrenjaninskom hotelu, ljubav se brzo razvila, ali brak nije dugo trajao, te su se razveli nekoliko meseci nakon venčanja.

Žaklina je njegovo prvo dete i ona danas živi u Holandiji i majka je dva dečaka, a pre nekoliko godina doputovala je u Srbiju gde se našla sa polubratom Aleksandrom i Tominom udovicom. Oni su tada demantovali da su u lošim odnosima, o čemu se dugo spekulisalo.

Ona je mnogo vremena provela bez tate, često su bili udaljeni i tokom njegovog života, ali kako je svojevremeno, to nikada nije uticalo na njihov odnos.

– Živela sam jedan period mog života, kratak, sa njim i kad je umro bila sam jako, jako tužna. Živiš sa činjenicom da je on deo tebe, da postoji u meni, u mom bratu, u pesmama, u drugim ljudima kojima je dao lepe osećaje – pričala je Tomina ćerka i istakla da se između nje i brata ništa ne menja iako se retko viđaju.

– Nismo se videli 15 godina i nakon toga, kao da te godine nisu bile između, obožavala sam ga kao i on mene – rekla je ona tada u “Premijeri”.

Toma Zdravković, ćerkaFoto: RAS Srbija

Toma Zdravković, ćerka

Seća se svake pesme koju je njen otac pevao ali najveći utisak na nju ostavila je pesma “Kiša je padala”, i dan danas kada je čuje seti se njegove topline i emocija.

Blic

radiobalkanfox

Dodaj komentar