Radio Balkanfox

Kristijan NIJE ŠTEDEO Miljanu! Sve joj SASUO U LICE, pa joj poručio da mora da se MENJA i da je PAKOSNA! Kulićeva mu NIJE OSTALA DUŽNA! (VIDEO)

Podelite ovu vest


Pale teške reči.

U toku su nominacije u Beloj kući. Ove nedelje su potrčci bili Miljana Kulić i Lazar Čolić Zola i zadrugari moraju da biraju izmedju njih dvoje. Na red da nominuje je ovonedeljni vođa Kristijan Golubović.

Foto: TV Pink Printscreen

Meni nije jasno kako je ovaj dečko mogao sa ovakovom osobom na hoklicu. Ona je labilna ličnost. Nisu bili iskreni jedno prema drugom, a ona je sada saznala to, da je on bio sa nekom drugim devojkama, nadam se da je tako, jer da ima samo ovu milku ne može nikako. Ja mislim da je on totalni invalid, lenj je, neradnik. Nakačio se na nju, a ona nije ni za šta, niti za ljubav, niti za vezu, niti za se*s. On je dobar momak, fin, ja bih se družio sa njim, vodio bih ga da bude sa dobrim ribama, da oseti to, i da uživa. Miljana i on nisu jedno za drugo, mada su oboje aljkavi, oni su kao neko Labudovo jezero ali neka druga verzija. Što se Miljane tiče, svašta sam uradio da joj pomognem, i kao brat, otac, ujak, spasilac. Ja bih sve uradio za nju iako je ona loš čovek, ona je pakosna. Pokvarena je toliko da to nije normalno. Ja njoj pomognem, izmasiram je, a ona meni deset puta kaže Kristijane je*em te u usta. Ja bih voleo da se mi svi vidimo van rijalitija, da vidim kako bi to izgledalo. Miljana je mnogo umislila da je ona neki rijaliti star, ali ona to nije. Meni nije jasno da nju stalno nešto boli, da je hipohondrična, i da kuku. Što je došla ovde da uzme kićanovića, pokazala je sebe u najgorem svetlu, još ima 47 kila više nego što treba, pa kakva je to zvezda, nikakva. Nju boli što nikada neće pobediti. Ona bi volela da je zgodna, da je vole. Za žaljenje je to što njoj niko nije čestitao slavu, nju to boli, a meni su svi čestitali. Da li ima veće kazne da budete na veliki praznike sami. Ona je taj dan oskrnavila, izgubljena je u vremenu i prostoru, ona je rijaliti cirkuzant. Mi moramo za takve dane kao što je slava da se mirimo i volimo. Ja je neću vređati, voleo bih da se popravi. Mora za početak da gladuje, da prekine da jede tako, da smanji nikotin, da bi bila dama – rekao je Krisitjan, a Miljana ga je prekinula

Ja nisam dama, ja sam krava, a ja mislim da si ti poremećen jer ti si bio 20 godina u zatvoru ni zbog čega – rekla je Miljana.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne možete sa ludakom, ja jesam bio u ludnici, pravio sam se lud, a ti si bila zbog dijagnoze. Meni se svašta dešavalo, a ona je takva. Ja sam poblentavio sa Miljanom, od druženja sa njom. Ona je nislki konj, došla mi da je masiram, ona je klasičan hipohondar. Mora da se menja skroz. Miljana da ide u bajbukanu, a Zola da se opameti što pre. Nominujem Miljanu u nadi da će se izlečiti – rekao je Kristijan.

Foto: TV Pink Printscreen

Nominovana od strane zadrugara je Miljana Kulić.

Mene komentariš osoba koja je bila 20 godina u zatvoru, on je taj koji mora da se menja jer mislim svi znamo kakva je to osoba. Ja slavu nisam slavila u rijalitiju, dobila sam mali paket u apartmanu. On je mene vređao na našu slavu, ja nisam htele da se raspravljam sa njim, on je meni nebitan. Što se tiče drugih zadrugara, istina je ja se izvinjavam kada preteram. Pogrešim pa šta, veći sam čovek od većine ovde, ja ću raditi kako ja hoću, to se drugih ne tiče. Najlakše je da se smrša, i ne brini se ti za mene, ja sam mlada , a ti matori čovek ne zna šta će sa svojim životom. – rekla je Miljana.

Darko je podigao i Zolu da prokomentariše.

Hvala zadrugarima na lepim rečima, slažem se sa vama da sam depresivan i da nisam ja, kao neki fikus sam. Ušao sam nespreman ovde, ali šta da radim, izdržacu ovde. Boriću se da izađem kao čovek odavede, a ne kao ranijih godina – rekoa je Zola.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: N.B.Izvor:Pink

Radio Balkanfox

Dodaj komentar