Radio Balkanfox

Kristina Mandarina više ne radi na pijaci, sad prodaje fotke GRUDI


PROMENILA LIČNI OPIS I POČELA DA NAPLAĆUJE BEZOBRAZNE SNIMKE: Kristina Mandarina više ne radi na pijaci, sad prodaje fotke GRUDI

Foto: Printscreen/Instagram

Kristina Mandarina (22) počela je da prodaje svoje intimne fotografije na sajtu za odrasle.

Atraktivna Hrvatica privukla je pažnju javnosti kao izazovna prodavačica mandarina na ulicama Zagreba, a sada umesto mandarina prodaje svoje golišave fotografije na platformi za odrasle, što je objavila i na svom Instagram profilu.

Kristina Penava
foto: Printscreen/Instagram

Pored eksplicitnih fotografija, Kristina na sajtu za odrasle prodaje i intimne snimke, ali nije jedina koja na taj način zarađuje.

Kristina Penava, Kristina Mandarina
foto: Printscreen/Instagram

Inače, starleta Anđela Veštica je jednom prilikom otkrila da je zaradila 42.000 evra za samo jednu fotografiju na ovom sajtu. Starleta i nekadašnja voditeljka rijalitija “Parovi” Ava Karabatić šokirala je region kada je objavila da prodaje fotografije na kojima je golišava.

Kristina Penava
foto: Printscreen/Instagram

Podsetimo, blogerka Zorana Jovanović poznatija kao Zorannah, nedavno se našla na meti kritika nakon što je odlučila da pokrene sajt na kome će naplaćivati svoj privatni sadržaj. Nedavno je profil na ovom sajtu otvorila i starleta Nataša Šavija. Ona priznaje da se odlučila na ovaj korak jer nije želela da svoje intimne fotografije objavljuje za džabe, već da preko njih i zaradi.

Nataša Šavija
foto: Damir Dervišagić

Kurir.rs

Kurir

Kurir

radiobalkanfox

Dodaj komentar