Radio Balkanfox

KRISTINA PRODAVALA MANDARINE, A SAD INTIMNE FOTKE Na pijaci besplatno pokazivala OGROMNE GRUDI od kojih sad zarađuje


Najpoznatija prodavačica mandarina, Kristina Mandarina (22) počela je da prodaje svoje intimne fotografije na sajtu za odrasle.

Kristina Foto: Instagram / Instagram

Kristina

Atraktivna Hrvatica privukla je pažnju javnosti kao izazovna prodavačica mandarina na ulicama Zagreba, a kako piše “Espreso”, ona umesto mandarina sada prodaje svoje golišave fotografije na “Only Fansu”

Osim golišavih fotografija, Kristina na sajtu za odrasle prodaje i intimne snimke, ali nije jedina koja na taj način zarađuje.

Inače, starleta Anđela Veštica je jednom prilikom otkrila da je zaradila 42.000 evra za samo jednu fotografiju na ovom sajtu.

Anđela VešticaFoto: Pink / youtube

Anđela Veštica

Starleta i nekadašnja voditeljka rijalitija “Parovi” Ava Karabatić šokirala je region kada je objavila da prodaje fotografije na kojima je golišava.

Ava Karabatić, fotografije naplaćuje 350 kuna, što je oko 5.400 dinara.

– Tačno je da ih prodajem, ali mi je samo žao što mi stranica ne dozvoljava da stavim cenu fotografije veću od 5.000 dinara, inače bih ih prodavala za 500 evra, s obzirom na to da sam Plejboj model i osoba koja vodi računa o svom izgledu – rekla je ona za “Alo.rs”.

Podsetimo, blogerka Zorana Jovanović poznatija kao Zorannah, nedavno se našla na meti kritika nakon što je odlučila da pokrene sajt na kome će naplaćivati svoj privatni sadržaj.

– Zorana da li je moguće da si pokrenula sajt sa obnaženim fotografijama? Da li to znači da se od obično influensa više ne može živeti, pa se sve više ljudi okreće Onlyfans sajtovima i sličnim – glasio je jedan komentar.

Nakon ovog komentara blogerka je odmah reagovala i istakla da je u pitanju sajt na kome će ona deliti svoje privatne video snimke i razne sadržale i naplaćivati ih, ali na njemu neće biti sadržaj za odrasle, već naprotiv.

 Foto: P. Marković / RAS Srbija

– Saj uopšte neće biti sa golim fotografijama, već sa sadržajem kojeg neće biti na Instagramu i Jutjubu. Mnogo ličniji videi i svašta nešto – odgovorila je blogerka.

Nedavno je profil na ovom sajtu otvorila i starleta Nataša Šavija. Ona priznaje da se odlučila na ovaj korak jer nije želela da svoje intimne fotografije objavljuje za džabe, već da preko njih i zaradi.

– Prosto, zato što ne vidim poentu da postavljam na “Instagram” i da takoreći dajem na tacni moje slike i snimke tek tako. Nisam strahovala za reakcije, svi znaju koliko mene tangira reakcija ljudi. Ukoliko nešto naumim, ja to i uradim, pa ko me voli, voli me, bez obzira na sve.

 Foto: Dejan Briza / RAS Srbija

– Uglavnom su svi mišljenja da sam to trebala odavno da uradim i da je ova platforma baš za mene, da mogu to da odlično da iznesem, a da pritom ne preterujem u smislu intimnog sadržaja. Na mom profilu ima golotinje, kompletne (smeh), ali ne simuliram intimne odnose i slično. U svakom slučaju sadržaj je zanimljiv, a tek će da bude, jer sam bukvalno pre neki dan otvorila i planiram da se baš posvetim tome i sadržaje dovedem do savršenstva. Imam već dosta ideja – rekla je.

VIDEO: Aktivan sam na only fans-u


[ad_2]
Blic

radiobalkanfox

Dodaj komentar