Radio Balkanfox

Krv očišćena, KOMŠIJE otkrile šta je prethodilo jezivoj tuči, a evo ko je u stanu


Prava drama odigrala se u ponedeljak veče na Novom Beogradu u stanu Ivana Marinkovića i njegove devojke Jelene Ilić, nakon koje je Marinković završio u policiji, posle čega mu je izrečena hitna mera da se iseli iz stana koji su zajedno iznajmljivali, kao i zabrana prilaska.

Očišćena krv ispred ulaza Ivana Marinkovića i Jelene IlićFoto: RAS Srbija

Očišćena krv ispred ulaza Ivana Marinkovića i Jelene Ilić

Jutro nakon drame, u zgradi u kojoj je živeo ljubavni par, počelo je mirno. Komšije su očistile tragove krvi, koja je tu bila sinoć. A Jelena se zatvorila u stan i ne izlazi napolje. Kako prenosi “Kurir”, komšije kažu da se danima već svađaju, da se čulo njeno dranje i pre neko veče, a sinoć je plakala.

Kako smo ranije pisali, komšije su sinoć prijavile da se u stanu u kome žive Ivan i Jelena kao podstanari čuje buka i svađa, te da su na hodniku zatekle lokvu krvi.

Očišćena krv ispred ulaza Ivana Marinkovića i Jelene IlićFoto: RAS Srbija

Očišćena krv ispred ulaza Ivana Marinkovića i Jelene Ilić

Ivan Marinković je najpre verenici Jeleni Ilić navodno zadao tri-četiri udarca otvorenom šakom, a ona njemu ubodnu ranu makazama u predelu leve podlaktice. Marinković je prevezen u KBC Zemun, gde mu je konstatovana ubodna rana koja je krvarila čak i kada je policija došla na lice mesta i zatekla ga ispred lifta.

Kako smo dalje saznali, Ivan je rekao da mu je ubod nanela verenica, sa kojom tri godine živi.

Policijski službenici su kao dokaz uzeli makaze, ali je Jelena rekla da ih je prethodno oprala.

Ivan Marinković i Jelena Ilić razgovarali su sa dežurnim službenikom za nasilje u porodici, a o svemu je obavešten i dežurni tužilac. Ivanu je izrečena hitna mera da se iseli iz stana, kao i zabrana prilaska.


[ad_2]
Blic

radiobalkanfox

Dodaj komentar