Radio Balkanfox

Lampa u obliku MESECA – evo zašto je totalni HIT u svetu i kod nas!

Podelite ovu vest


Svojim izgledom i bojom podseća na mesec, pa samim tim deluje opuštajaće, smirujuće, ublažava stres i podstiče na pozitvna razmišljanja.

foto: Promo
foto: Promo

Jeste li znali da je upravo ova lampa jedna od najtraženijih ne samo kod nas, već širom sveta? – pogledajte je OVDE da vidite i zašto!

 

Svojim izgledom i bojom podseća na mesec, pa samim tim deluje opuštajaće, smirujuće, ublažava stres i podstiče na pozitvna razmišljanja. Daje diskretnu svetlost i dekoriše prostor u kom se nalazi, te je tako idealna za dnevnu sobu kada vam je uveče potrebno minimalno svetla. Odličan je izbor i za spavaću sobu, naročito kada želite da napravite romantičnu atmosferu. Praktična za dečiju sobu, naročito ako imate bebu, kada sve vreme želite da imate svetlo, ali ono koje neće jako sijati i ometati bebu dok spava.

 

Lampa može da sija u nekoliko različitih boja, a boje se menjaju tako što jednostavno lagano lupnete prstom po lampi. Nakon što se sve boje izmenjaju, poslednja faza pre nego što je ugasite lupkanjem je faza u kojoj ona sama prelazi sa jedne boje na drugu i tako u krug. Pa, kako ko voli!

 

***Sada se ova fantastična lampa može po AKCIJSKOJ ceni od 1.890 rsd poručiti OVDE ili na broj 011/442 0502.***

 

Lampa
foto: Promo

Mesec-lampa radi na USB kabl, prečnik joj je 15 cm, a uz nju se dobija drveno postolje koje se uklapa sa izgledom lampe.

 

Lampa
foto: Promo

 

***Požurite i poručite odmah sebi ili nekome za poklon OVDE ili na broj 011/442 0502 po ceni od 1.890 rsd***

 

 

 

Glossy

Radio Balkanfox

Dodaj komentar