Radio Balkanfox
Lepa Brena je Zvezdi Granda poklonila haljinu, a pevačica je i dalje čuva

Lepa Brena je Zvezdi Granda poklonila haljinu, a pevačica je i dalje čuva

Ono što se bivšoj Zvezdi Granda desilo nikada neće zaboraviti

Grand novogodišnji program

Foto: Nikola Tomić

Pevačica Dragana Vrbaški okušala je jednom prilikom sreću u najpopularnijem muzičkom šouu “Zvezde Granda”.

Iako se nije najbolje snašla, pevačica priznaje da joj je takmičenje osim popularnosti donelo i mnoga poznanstva, a što je najbitnije jedno veliko isksutvo.

– Pojaviti se u “Zvezdama Granda” i biti sa svim tim ljudima je kao milion dolara. Bez obzira na veliku tremu i sav taj stres mnogo mi je donelo. Od iskustva kako se okrenuti prema kameri, ma baš dosta pozitivnih stvari – rekla je Dragana u emisiji “Grand Magazin”.

Ono što se bivšoj Zvezdi Granda desilo nikada neće zaboraviti. Naime, Dragana je od Lepe Brene dobila poklon koji i dalje čuva.

Pre nekih desetak godina, dobila sam ponudu da budem pretpevač na jednoj turneji gde je pevala Brena i to je za mene bio bukvalno šok. Sa oduševljenjem sam prihvatila i moram da kažem tada sam dobila baš od Brene na poklon haljinu koju je ona jednom nosila za “Grand Paradu” i naravno da sam je nosila na nastupima gde smo bili. Baš imam visoko mišljenje o njoj, prelepo nešto i ogromno iskustvo – otkrila je Vrbaški i dodala da je od sreće zaplakala.

Video: Haljina na šlic iznad kuka i izbačena noga: Lepa Brena pokazala na dočeku da joj nema ravne

(Telegraf.rs)

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.
Telegraf

radiobalkanfox

Dodaj komentar