Radio Balkanfox

LETELA FLAŠA ZA CRNIM STOLOM ZBOG MARKA: Nisi bio ponižen kad si Lunu vozio kod Gastoza! A onda je ON izleteo iz kuće

Podelite ovu vest

Marko Miljković naveo je Filipa Đukića za osobu koja se najviše ponižava u svom odnosu sa Ivom Grgurić. Potom je Filip napravio haos i napustio sstanak.

foto: Printscreen/Youtube

“Mene apsolutno ovde niko ne može da ponizi, pokušavali su mnogi, a samo su se uk*kili. Ovo može da se zove “Samoponiženje”, a ne “Zadruga”, ako se neko nije ponašao, ja ću da mu objasnim gde se ponižavao. Ja sam se samoponizio u svojoj vezi, svako ko je u vezi se samoponizio. Ja to ne gledam tako, u vezama sa emocijama ne postoji ponižavanje. Naravno, postoje neki primitivni mozgovi mogu da misle da u vezama ima ponižavanja” govorio je Miljković, a Stefan Karić se umešao i postavio mu pitanje.

“Ti se nisi osetio poniženim kada si odvezao Lunu kod Gastoza?” pitao je Stefan Karić.

foto: Printscreen/Youtube

“Ona je samu sebe ponizila, pogotovo u rijalitiju. Ja pričam o rijaliti situaciji. Veza koja je počela sa samoponiženjem je veza Ive i Filipa, on je sam sagnuo glavu i sve dozvolio, on nema prava ništa da zameri Ivi. Veza koja je tako počela, nema prava da se konfrontrira Ivi, tako se veza postavila u startu, ti njoj nemaš pravo ništa da kažeš, to je pogrešna postavka od starta njoj daje za pravo” objasnio je Miljković, a onda je Đukić bacio flašu i napustio emisiju.

Kurir.rs / M.M.


Kurir


Izvor:Kurir

Radio Balkanfox

Dodaj komentar