Radio Balkanfox
Lukas besan zbog Severinine izjave o Srebrenici: “Koga zanima šta ona priča, njen posao je da peva”

Lukas besan zbog Severinine izjave o Srebrenici: “Koga zanima šta ona priča, njen posao je da peva”

Aca Lukas Severina

Foto: A. Nalbantjan, Facebook/Konačno petak

Severina Vučković posetila je Sarajevo gde je, u intervjuu za Radioteleviziju Bosne i Hercegovine (BHRT), a u emisiji “Konačno petak”, ponovo spomenula Srbiju i Srebrenicu, a sada je njene izjave prokomentarisao i pevač Aca Lukas. 

Naime, Severina je u pomenutoj emisiji prvo pričala o borbi za starateljstvo nad sinom Aleksandrom, navodeći kako je tu bilo reči o korupciji, te kako je “druga strana napravila veliki rijaliti”, očigledno aludirajući na oca deteta Milana Popovića. Onda je, ničim izazvana, spomenula Srebrenicu.

Nisam mogla niti sam reagovala na određene natpise, kao što sam, na primer, sad ispala najveći ustaša rekavši da je u Srebrenici bio genocid, što je bio genocid, kako god oni to nazivali – veliki zločin, mali zločin, srednji zločin… – izgovorila je Severina s blagim osmehom.

Pevačicinu izjavu prokomentarisao je njen kolega Aca Lukas, koji je svojevremeno trebalo da snimi sa njom duet.

Šta je ona rekla? To da li smo mi genocidan narod, tek nismo ako je ona rekla. Šta ona ima o tome da priča? Ako već idemo da pevamo tamo, oni ovamo, mi ne bi trebalo da se bavimo time. Ima ko će o tome da priča, postoje sudovi, političari. To što je ona rekla, nije tačno, naravno. Koga zanima šta ona priča, njen posao je da peva – besneo je Lukas u emsiji “Ekskluizivno”.

(Telegraf.rs)

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.
Izvor:Telegraf

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Dnevni trend