Radio Balkanfox

Lukasov producent oštro reagovao na optužbe Ivane Selakov! Ne bih da govorim ko je tu PREVARENIvana Selakov i Aca Lukas zaratili su dan pošto su objavili duetsku pesmu “Svatovi”. Pevačica tvrdi da je prevarena, moralno i materijalno, dok menadžer i producent Ace Lukasa Saša Mirković za Kurir tvrdi da Ivana nije ispoštovala svoj deo dogovora.

“Mi smo nekoliko dueta sa bivšim bek vokalom uradili, to je uvek bilo na obostrano zadovoljstvo, a u stvari usluga da nešto napravi od sebe. Bila je dogovorena finansijska naknada koja nije izvršena od njenog tima, pa smo spot zaustavili”, rekao je Saša za “Kurir, pa nastavio:

“Aleksandar će nastaviti dalje da peva pesmu koja je stara 30 godina, koju on izvodi. Očekuje nas duet sa velikom ex-yu zvezdom. Mogu da razumem i njenu reakciju, ne bih da govorim ko je tu prevaren.”

“Kada se neka pesma obrađuje naknadno u novom aranžmanu izvođač koji želi obradu pesme, je dužan platiti autorska prava originalnom izvođaču, plus duetsku pesmu kao kolaboraciju sa pevačem sa kojim se realizuje duet. U ovom slučaju do svega toga nije došlo od strane menadžmenta Ivane Selakov, zbog čega je tim Ace Lukasa reagovao i uklonio pesmu tokom jučeršnjeg dana sa Jutjuba”, saopštenje je “Hype” produkcije.

Podsetimo, Ivana Selakov je na svom Instagramu uputila brutalnu poruku Lukasu i njegovom timu i tvrdila da je oštećena.

“Svi vi koji pratite moj rad godinama znate koliko rada i energije ulažem u svaku pesmu i koliko se trudim da idem srcem i da pružim najbolje vama kao publici. Nažalost, juče sam kao pevač prevarena moralno i materijalno od strane duet-saradnika na pesmi “Svatovi”. Cela ideja projekta je bila moja kao i uloženi trud oko realizacije pesme i pravo od autora na novu verziju. Zbog velike neprofesionalnosti druge strane, spot se u ovakvom obliku povlači sa Jutjuba, ali uskoro ću vam pružiti novu verziju ove prelepe pesme. Hvala što ste uz mene sve ove godine! Voli vas Ivana”, napisala je pevačica u svojoj objavi.

Aca Lukas nije hteo da komentariše razloge sukoba sa koleginicom.

kurirE-Turneja

radiobalkanfox

Dodaj komentar