Radio Balkanfox

Lukasova devojka tvrdi: Potukli smo se, išla mu je voda na usta, a onda je došla policija

Podelite ovu vest– Svađali smo se, udarali jedno drugo, njemu je toliko pozlilo… – rekla je Lukasova devojka

Aca Lukas napravio je skandal u Crnoj Gori kada se navodno potukao sa svojom devojkom, izvesnom Nikolijom Ninom Lačević, koja je poreklom iz Podgorice, a incident se dogodio drugog dana Božića, 8. januara, u ranim jutarnjim časovima.

Lukas i atraktivna brineta su se navodno prvo žestoko posvađali, nakon čega je došlo i do fizičkog okršaja u jednom poznatom budvanskom hotelu.

Aca i Nina se viđaju od januara prošle godine isključivo u Crnoj Gori, jer je Lačevićevoj zabranjen ulazak u Srbiju. Ovaj incident se dogodio posle njegovog nastupa, a detalje te večeri ispričala je Nikolija.

– Nije mi prijatno da govorim o tome, ali pošto se Lukas poneo neljudski prema meni, objasniću o čemu se radi. On je doputovao kod mene početkom nedelje i zajedno smo bili na njegovom nastupu u Nikšiću. Dan posle smo otišli u Budvu, gde je takođe imao tezgu. Sve je bilo u najboljem redu do trenutka kada je trebalo da krene na nastup. Nije mu se radilo, pa sam mu poručila: “Ajde, bre, ne mogu ja umesto tebe da pevam”. Bio je nervozan jer ga je boleo želudac, a i ja sam bila malo nervozna pošto nisam htela da idem, ali, eto, krenuli smo i on je počeo da peva. U pauzama mi je prigovarao da sam previše ozbiljna i da ne gledam u njega dok nastupa – priča Nina.

Aca Lukas

Aca Lukas, Foto: Nikola Tomić

U bekstejdžu mi je rekao: “Ozbiljno si mi pokvarila nastup”. Na to sam mu uzvratila: “Šta si ti mislio, da ćeš ti okom, a ja skokom. Ako si navikao da sve cure jure za tobom, da ti padaju pod noge, mole, ja nisam takva”. Nisam želela da slušam njegovo prigovaranje, pa sam otišla u auto da ga sačekam. Kad smo stigli u hotel, rekao mi je da se zbog takvih stvari svađao sa ženom i da ne treba da se ponavlja istorija. Podsetila sam ga da je on zvao mene, a ne ja njega i da ne izigrava dripca i mangupa. Počeo je da se dere, a ja sam ga upozoravala da snizi ton. Tada me je odgurnuo i pala sam na ladicu pored kreveta – rekla je atraktivna brineta.

– Nastavili smo da se svađamo, udaramo jedno drugo. Njemu je toliko pozlilo da mu je išla voda na usta, uplašila sam se da nije epi-napad, pa sam mu dala gazirani sok da popije. Ubrzo je došla policija, a ja sam u stanici rekla da smo imali verbalni okršaj jer mi ga je bilo žao, pošto me je do tamo preklinjao da ga ne optužim zbog toga što već ima problem sa nasiljem. Nisam htela da ostanem s njim, pa sam se vratila u Podgoricu. U putu sam povraćala, pa sam otišla direktno u bolnicu i uradila lekarske preglede – objasnila je Nina za Srpski Telegraf.

Novogodišnji Program, DM Sat TV

Foto: Nikola Tomić

Atraktivna brineta je ipak odlučila da podnese prijavu protiv folk pevača.

– To je zaslužio jer je ispao đubre. Nije bilo potrebe da se tako ponaša. Sve smo mogli da rešimo. Nije bilo potrebe da se tako bacakamo po podu i da dolazi policija. Mi se svađamo, mirimo već godinu dana, ali ja neću da trpim njegove budalaštine – zaključila je Nina.

Nemam komentar na to – rekao nam je kratko Lukas nakon što smo ga pozvali za komentar na optužbe njegove devojke.

Video: Srpska Nova godina kod Ražnatovića: Ceca i Lukas zapevali, Anastasija pokojnom ocu posvetila pesmu

(Telegarf.rs)

Telegraf

Radio Balkanfox

Dodaj komentar