Radio Balkanfox

Luna Đogani i Marko MIljković novi stan


youtube.com/siktertube

Luna Đogani i Marko MIljković opremaju novi stan

Rijaliti par, a sada i supružnici Luna Đogani i Marko MIljković počastili su sebe novim stanom na Bežanijskoj kosi, za koji su iskeširali oko 160.000 evra, a sada su u fazi opremanja nove nekretnine.

youtube.com/siktertube

Luna Đogani i Marko MIljković u potrazi za novim nameštajem

Oni su na svom Jutjub kanalu snimali potragu za idealnim nameštajem, a društvo im je pravila ćerka Mia.

– Trenutno nam je prioritet da nađemo kauč i krevet. Bitno nam je da imamo gde da spavamo i leškarimo do mile volje. Važno nam je da to bude lepo, zanimljivo na oko, da se uklopi sa ostatkom nameštaja, ali i da bude dobro, kvalitetno, kao i da se uklopimo u cenu. Ja bih najviše volela da sve to bude u kraljevski plavoj boji – ispričala je Luna, a Marko je dodao:

youtube.com/siktertube

Luna Đogani i Marko MIljković biraju nameštaj za novi stan

– Već smo angažovali čoveka koji nam radi stolariju. Sve ćemo to da snimimo jer želimo sa vama da delimo sve lepo što nam se dešava, a ovo su nama jako važne stvari. Već je projektovano sve što ima veze sa ulaznim delom, garderoberom u hodniku i spavaćoj sobi, ali i prostor oko TV-a i kuhinja.

– Čekamo dan kad će nam dati ključeve novog stana jer zgrada još uvek nije useljiva. Kako smo se dogovorili sa investitorom, krajem novembra bi trebalo da dobijemo ključeve, a onda kreće pun gas da ubacimo sve ono što smo kupili. Trebalo bi da se uselimo polovinom decembra ili najkasnije za Novu godinu.

youtube.com/siktertube

Luna Đogani želi ogledalo u spavaćoj sobi

Njih dvoje su se složili oko svega, osim oko jedne stvari, a to je ogledalo u spavaćoj sobi. Iako je Luna poželela da ima ogledalo, Marko je bio izričit da im ono nije potrebno i da je u sobi ogledalo zabranjeno.

– Iako je Luna htela ogledala u spavaćoj sobi, od toga nema ništa. Ogledala mogu u hodniku i bilo kojoj drugoj prostoriji, osim u spavaćoj sobi. Kad se spava nema ogledanja – rekao je MIljković kroz smeh.

 Republika

radiobalkanfox

Dodaj komentar