Radio Balkanfox

“LUPE ME PO RAMENU, A JA SAM KOLEGE LJUBIO U RUKE” Mitar Mirić osuo po mlađim pevačima i otkrio šta rade kad ga vide: “Nema tu poštovanja”


Folker Mitar Mirić otkrio je šta mu je donela pesma ”Ne može nam niko ništa”, ali i progovorio o odnosu sa mlađim pevačima i istakao da ga ne poštuju kao što je on svoje starije kolege nekada.

undefined
undefined

“Jako je teško dostići moje stare hitove, i ne samo moje, već i sve ostale hitove koje su moje kolege nekada snimale. Nove pesme moraju da se snimaju, da znaju da postojiš jer, ako ne snimaš, kao da te nema. Kao da si nestao. Ne može da se živi samo od stare slave”, rekao je pevač za “Srpski telegraf” i otkrio da li je razmišljao da snimi nastavak svog najvećeg hita “Ne može nam niko ništa”.

“Ma to nema šanse ni za 100 godina da se ponovi. Ta pesma je neuništiva. Ta pesma je za mene bila sedmica na lotou. Ona je najveći uspon u mojoj karijeri. Pevala se i tokom rata i bombardovanja. Pesma je postala patriotska, na neki način”.

Folker ističe da nekada nije bilo zavisti i ljubomore među pevačima i da današnje kolege nemaju poštovanja prema njemu.

” Nije bilo ljubomore među kolegama. Danas svi nešto pevaju. Prođe pored mene, drmne me i kaže: “Ćao”, a ja ne znam ko je. Nema tu poštovanja kao nekada. Sećam se, kada sam nekada sretao Nedeljka Bilkića, ljubio sam ga u ruku. Sad te neki klinac klepi po ramenu i kaže: “Ej, gde si.”

VIDEO:Mitar Mirić insert iz emisije “Pečat u vremenu”

Blic

radiobalkanfox

Dodaj komentar