MAČJE OČI, ZUBI, NOS I NOVI SILIKONI! IVA GRGURIĆ PROMENILA SVE: Pobednica posle rijalitija otišla na remont, evo šta o tome KAŽE!

Podelite ovu vest


Pobednica treće Zadruge, Iva Grgurić, dobar deo glavne nagrade, doslovno je uložila doslovno u sebe.

Naime Iva je povećala usne, korigovala vilicu, menjala zube, uradila popularne “mačje oči” i novom metodom ispravila nos, a nedavno je operisala i poprsje.

“Pre sedam godina sam stavila silikone u grudi, pa sam rešila da ih zamenim. Nisam imala nikakvih komplikacija, to sam uradila preventive radi. Koliko vodim računa o svom izgledu, duplo više polažem na zdravlje. Operacija je prošla uspešno, ja sam dobro. Sada sledi dvonedeljni oporavak”, otkrila je Iva.

“Najbitnije je da sam ja zadovoljna, ne mora niko drugi da bude”, osvrnula se Grgurićeva na komentare da je “promenila lični opis”, a potom dodala:

“Filip je moja najveća podrška. Ne znam šta bih bez njega. Toliko je pažljiv da nemam reči. Oporavak je lakši uz njega!”

“Ona je bila nezadovoljna svojim grudima, pa je rešila da ih menja. Jedva čekam da vidim kako će sve to izgledati”, nadovezao se kratko i Filip.

BONUS VIDEO:

Kurir.rs/K.Đ/Informer


Kurir

Izvor:Kurir

Radio Balkanfox

Dodaj komentar