Radio Balkanfox

Maja ga prevarila javno, a evo da li on poslije svega osjeća nešto prema njoj!

Podelite ovu vestJovica Putniković, bivši zadrugar i bivši vjerenik Maje Marković, koja ga je javno prevarila i ostavila zbog Alena Hadrovića u četvrtoj sezoni “Zadruge”, koji je prije nekoliko mjeseci dožvio stravičnu saobraćajnu nesreću, svakim danom je sve bolje, a sada je progovorio o potencijalnom ulasku u “Zadrugu”, obzirom da se njegovo ime spominje svakodnevno u Bijeloj kući.

– Nema šanse. Istina je, mnogo sam bolje, svakodnevno treniram i moja sva pažnja je u smjeru oporavka. Što se tiče Maje, iskreno, moje emocije su se ugasile i iskreno nije mi ni na kraj pameti da razmišljam sad o tome. Imam cilj, da se oporavim. Imam sreću u životu da sam ostao živ, pored svih operacija, i ovo nije kraj, čeka me dosta borbe, vježbe, ali je sreća da imam vjerne ljude oko sebe i djevojku, koji su mi motivacija da uspijem. Pobijediću samog sebe i izaći iz svega ovoga. – rekao je Jovica i dodao:

– Imam ogromne planove za budućnost, samo da stanem na noge. Trenutno o “Zadruzi” ne razmišljam, iskreno, ako nekada bude priče o tome, vidjećemo, ali sada imam prioritete u životu, koji nemaju dodirne tačke sa njom. To je iza mene – zaključio je Jovica.

Izvor: SrbijadanasIzvor:E-Turneja

Radio Balkanfox

Dodaj komentar