Radio Balkanfox

Maja i Taki otkrili da ih bivši FAN proganja i širi LAŽNE PRIČE o njima!


Bivša učesnica rijalitija Maja Marinković i njen otac Radomir Taki Marinković u žiži su medijskog interesovanja već neko vreme, a danas se pojavila informacija da je Taki hospitalizovan, nakon čega se on oglasio i otkrio da je sve u najboljem redu, te da se ne nalazi u bolnici.

Pored toga javnost je šokirala informacija da je Maja navodno doživela nervni slom, što je ona, takođe, demantovala.

Radomir Marinković Taki, Maja Marinković
foto: Damir Dervišagić, Nikola Anđić

Kako su sada Maja i Taki otkrili, oni su već neko vreme u ozbiljnom problemu zbog nekadašnjeg fana koji im vrlo često priređuje neprijatnosti, kao i da će ceo slučaj prijaviti nadležnim organima, ukoliko se to nastavi.

– Imamo problem sa jednom osobom koja je nekada bila naš fan, a sada nas ne podnosi i izmišlja svakakve gluposti o nama. Između ostalog, ta osoba je sebi dala za pravo i da izmisli tu vest o našem zdravstvenom stanju i tome kako smo mi po bolnicama, kako doživljavamo nervne slomove i slično… Ma to je užas jedan, šta reći… Ako se ovo nastavi, i ako ta osoba i dalje bude podmetala svakakve priče o nama, moraćemo da se obratimo policiji, ovo prevazilazi sve moguće granice – otkrili su Maja i Taki u zajedničkoj izjavi.

Maja Marinković, Taki Marinković
foto: ATA Images

Kurir.rs/K.Đ/Pink.rs

Kurir

Kurir

radiobalkanfox

Dodaj komentar