Radio Balkanfox

“Maja kupi moje otpatke”: Mina potkačila Maju zbog odnosa sa Carom, pa poručila da se vide na sudu


Bivša zadrugarka Mina Vrbaški prokomentarisala je odnos Maje Marinković i Filipa Cara koji se, izgleda, trenutno ne razdvajaju jedno od drugog.

Filip je tokom prethodne sezone Zadruge bio u vezi sa Minom, a sada ljubi Maju.

Devojke znaju da kupe moje otpatke. Ne želim da ih vređam, ali ako su mogli da pričaju o meni kako su pričali, ja smatram da su to moji otpatci. Ona je završila sa svakim od njih, ali to njen život i njena stvar, ja se u to ne mešam.

Vrbaški se podsetila da ju je Maja jednom prilikom fizički krenula na nju tokom rijalitija.

- Napala me je bez povoda. Zabranila mi je da komuniciram sa Janjušem i skočila na mene. Tužila sam je zbog fizičkog kontakta. Mislim da sve što je radila je bilo bespotrebno, to je bila njena nemoć, a na kraju vidimo kako je završila i šta sve radi - kaže Mina i otkriva kakve poruke je Marinkovićeva slala Janjušu:

- Da je trudna, da je ovo i ono, te gluposti i te priče. Ja sam lično videla te poruke. Janjuš je ispao šmeker što nije hteo te poruke da objavi - rekla je Mina, pa otkrila šta zna o 30.000 dinara za koje je Janjuš tvrdio da je uplatio Maji.

- Pričali smo u restoranu o tome, videli smo, bili smo svedoci da je uplatio novac - zaključila je Mina za Srbijadanas.rs.

(Telegraf.rs)Telegraf

radiobalkanfox

Dodaj komentar