Radio Balkanfox
Maja Marinkovic diskvalifikacija

Maja Marinkovic diskvalifikacija


Maja Marinković je diskvalifikovana juče iz Zadruge, nakon što je po ko zna koji put fizički nasrnula na Filipa Cara i tako ga raskrvarila.

Maja je odmah izbačena sa velelepnog imanja, a onda se prava drama odvila u njenoj porodičnoj kući.

Maja ne može da se smiri. Trese se, cvili i plače što je diskvalifikovana iz rijalitija. Kada ju je Taki doveo u stan, počela je da lomi i ruši sve po sobi. Taki je pokušao da je smiri, ali nije uspeo u tome – kaže dobro upućen izvor Blica.

Najveći problem je što ni Maja ni Taki ne znaju kako će vratiti dug od 50.000 evra. U trenutku besa je poručio Maji: „Stalno sam te savetovao da se smiriš, ali me nisi poslušala. Eto ti tvoje veze. Eto ti sada i rijaliti. Odakle nam 50.000 evra da platimo „Pinku“ dug?“. Međutim Maja i dalje ne želi da ga sluša. Obećala je da će se promeniti, ali po svemu sudeći od toga nema ništa. Moraće po hitno da je vodi na lečenje – zaključuje izvor, a prenosi Kurir.

youtube.com/Zadruga Official

Maja plače

Podsetimo, produkcija je donela odluku da je Maja diskvalifikovana i da mora da isplati kaznu u iznosu od 50.000 evra, kao i svaki diskvalifikovani zadrugar.Republika

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Prijatelji

Dnevni trend