Maja Marinković se našla usred vrtloga vezanog za 20.000 EVRA i NAJSTARIJI ZANAT!

Podelite ovu vest


N.M. |

Ulazak Maje Marinković u “Zadrugu 4” ponovo je pokrenuo spekulacije o bavljenju najstarijim zanatom, te se tim povodom oglasio njen otac Taki.

Maja Marinković
Maja Marinković • Tv Pink / screenshot

– Ma kakva prostitucija, kakvi bakrači! Jedini njen sponzor čitavog života sam ja. Niko drugi osim mene. Sve njene operacije, silikone i transformacije lično sam finansirao. Samo za jednu njenu tetovažu sam dao više od 1.000 evra. Šta da vam pričam – izjavio je on za “Alo”.

– Pa pogledajte kakve ona muškarce bira i u kakve se zaljubljuje? Sve u neke klošare koje nema pas za šta da ugrize. Dinara u džepu nemaju, ona ih finansira. Ovom poslednjem je plaćala i stan i hranu i davala mu novac… Kad se zaljubi, izgubi glavu, a zaljubljuje se isključivo u muškarce koji su i fizički, i psihički, i materijalno ispod nje!

Maja i Taki Marinković
Maja i Taki Marinković • Zoran Ilić / RAS Srbija

– Pre “Zadruge” sam sve njene potrebe i hirove ispunjavao ja. Onda je počela da zarađuje i sama, od honorara, od reklama na Instagramu… Sad je zovu i razne klinike za estetske zahvate, pa joj nude korekcije i operacije na kompenzaciju. Dosta toga je u poslednje vreme uradila na taj način, potpuno besplatno – dodao je Taki.

– Ljudi lupetaju gluposti, lakše im je da poveruju da neko širi noge za novac nego da je pošteno zaradio – dodao je Majin otac, uz napomenu da je u izgled Marinkovićeve dosad uloženo preko 20.000 evra (grudi, zubi, nos, “mačje oči”, zatezanje lica, jagodice i potpuna remodelizacija donje trećine lica).

Maja i Taki Marinković
Maja i Taki Marinković • Zoran Ilić / RAS Srbija

Kakvu poruku je on ostavio na automobilu Stanije Dobrojević, ukoliko ste propustili, pogledajte OVDE.

Izvor:Puls Online

Radio Balkanfox

Dodaj komentar