Radio Balkanfox

MAJKA Aleksandre Prijović u vezi je sa PEVAČEM: Pogledajte ko je FRAJER u kog je ludo zaljubljena –


Majka Aleksandre Prijović, Borka Mihajlović, često je predmet interesovanja javnosti, što zbog svog izgleda, što zbog neverovatnog muzičkog talenta, koji je ćerka od nje nasledila.


Borka, koja se od Aleksandrinog oca razvela, još dok je ona bila devojčica, danas sa lica ne skida osmeh, a povod je kolega sa kojim je u srećnoj emotivnoj vezi.

Prijina mama pevačici je bila najveća podrška u svim životnim okolnostima. Njenu romansu sa Filipom Borka je podržavala od prvog dana, a sada je sjajno društvo svom unuku Aleksandru, koga obožava.

Borka, koja je inače po profesiji pevačica, ćerku je izvela na pravi put, a sada je odlučila da se posveti sebi i svom emotivnom životu. Ona sa lica ne skida široki osmeh, a povod za to je njen emotivni izabranik, sa kojim je već nekoliko godina u skladnoj vezi.

Dečko Borke Mihajlović je njen kolega Fahrudin Buljubašić, a ova romansa traje već nekoliko godina. Sudeći po fotografijama na društvenim mrežama Borka i Fahrudin srećno su zaljubljeni, a Aleksandra Prijović, ne samo da podržava majku da bude emotivno ispunjena, već izuzetno ceni njen izbor i vrlo često vreme provodi u Fahrudinovom društvu.

Foto: Printscreen

Izvor: PRessSerbia/Srbija DanasPress Serbia

radiobalkanfox

Dodaj komentar