Radio Balkanfox

MAJKA JE ZVALA HITNU I SMESTILA JE U “LAZU” Modelsica Nevena pod terapijom, evo u kakvom je stanju noć posle drame


Nevena Adžemović, nekadašnja članica grupe “Models”, u ponedeljak oko 21.30 završila je u bolnici “Laza Lazarević”. Izvor blizak porodici, koji je upoznat sa slučajem, otkrio je najnovije informacije o tome kako se Nevena oseća jutro nakon hospitalizacije.

Nevena AdžemovićFoto: screenshot

Nevena Adžemović

– Nevena je pod terapijom, komunikativna je i ostaće do daljeg u bolnici – kratko je rekao izvor za “Kurir”.

Podsetimo, Nevena je uz pratnju policije sinoć odvezena u bolnicu “Dr Laza Lazarević”. Prema neproverenim informacijama, bila je pod dejstvom nedozvoljenih supstanci. Ona je doživela nervno rastrojstvo, zbog čega je njena majka zvala Hitnu pomoć, koja je zvala policiju za asistenciju.

Bivša pevačica je u žiži javnosti dosad više puta bila zbog svog turbulentog života.

Nevena je svojevremeno bila poslanica u Skupštini Srbije kao član stranke Nova Srbija, o čemu se tada naširoko polemisalo u javnosti. Pre par godina se pričalo da je doživela fizičko nasilje od svoje majke u njihovom porodičnom stanu na Novom Beogradu, gde još žive i Nevenin tata i njen sin Rastko, što je bivša modelsica potom demantovala.

Njen bivši suprug Srđan Adžemović uhapšen je pre sedam godina na Zvezdari zbog nelegalnog posedovanja oružja, što je Neveni tada teško palo.

– Ne bih da komentarišem bilo šta što je vezano za moj privatni život, na tu temu više ne želim da pričam – rekla je neposredno posle njegovog hapšenja, dok je poznato da mu se vraćala i posle razvoda, da bi naposletku stavili tačku na ljubav.

Nevena se sa koleginicama iz grupe “Models” u više navrata pojavljivala u javnosti u veoma provokativnim odevnim kombinacijama o kojima se dugo pričalo, dok se često polemisalo o njihovim glasovnim sposobnostima.

– Trenutno živim od finansijske pomoći svog oca, jer od te alimentacije koju dobijam od bivšeg muža teško da bih mogla da živim. Moj tata izdržava i mene i Ivanu (sestru Sindi). Toliko sam se dobro udala i razvela, da mi nije oca, ne znam šta bih radila – pričala je 2018. godine Nevena.


[ad_2]
Blic

radiobalkanfox

Dodaj komentar