Radio Balkanfox

MALO SU PRETERALE SA PROMENAMA, a njoj su se PLASTIČNE operaciju najviše isplatile!


Puls |

Mnoge popularne dame sa inostrane scene imaju tendenciju da sebe ulepšavaju pored skupih preparata i ponekom skupom operacijom. Na šta su sve spremne dame da bi izgledale mlađe i lepše, ne može se ni zamisliti, a tek platiti. Izdvojili smo par njih koje su skupo platile svoj izgled, da bi bile ono što su danas.

Donatela Versaće • CNN / screenshot

Najmlađa milijarderka na svetu, Kajli Džener je uložila 2.000.000 dolara i u potpunosti transformisala svoj izgled.

Megan Foks je poznata kao ljubiteljka plastičnih operacija. Glumica je uradila grudi, usta, jagodice, a celo lice i vrat su joj puni botoksa. Sve je to koštalo 8.000 dolara.

MEGAN FOX
MEGAN FOX

Pevačica Niki Minaž je uradila potpunu tranformaciju svog izgleda, a najšokantijne je izbeljivanje kože. Osim toga, operisala je nos, a svoje grudi i zadnjicu uvećala silikonom za 11.500 dolara.

Niki Minaž
Niki Minaž

Najpoznatija starleta Kim Kardašijan je operisala svoj nos. Takođe kao Niki, u grudi i zadnjicu je stavljala silikonsku masu koja je koštala 16.500 dolara.

Kim Kardašijan
Kim Kardašijan

Ako bismo malo razmislili da li je ovaj novac dobro iskorišćen, to je evidentno da je svakako ovaj potez zarad večne mladosti u njenom slučaju potpuni promašaj.

donatela versaće sada
donatela versaće sada

Zapravo se ispostavilo da se traganje za lepotom pretvorilo u opasan put, te je i u Donatelinom slučaju tako, plastične operacije koje je uradila stavile su je u žižu svetskih kritičara. Sve njene plastične operacija koštaju 50.000 dolara.

Puls Online

radiobalkanfox

Dodaj komentar