Radio Balkanfox

MARIJA ŠERIFOVIĆ PROGOVORILA O RAZLOGU ZAŠTO NE PRATI CECU: Ne znam u kom će pravcu ići taj odnos!Pop zvezda Marija Šerifović otkrila je u kakvim je odnosima da Cecom Ražnatović, te da li će sa njom biti tandem, kao sa Jelenom Karleušom, s kojom se sprijateljila tokom snimanja Zvezda Granda.

Stvarno ne znam, nezahvalno je govoriti o tome. Kao što sam rekla, Cecu poznajem 15-20 godina, moja mama i duže… Pre bih rekla da su njih dve bliže, nego što smo Ceca i ja. U kom pravcu će ici taj odnos, ne znam, hajde da vidimo – rekla nam je Marija, a zatim otkrila zašto Cecu ne prati na Instagramu.

– Nemam pojma, ne znam. Ne pratim je jer, kao, nemamo taj bond. Pratim 38 ljudi i to mi je puno, jer ne mogu da izlazim na kraj sa svim Insta-fidovima – objasnila je Marija.

Pevačica ističe da joj je Jelena Karleuša nedostajala na prvom snimanju i da će sigurno nedostajati u narednom periodu.

– Nedostajala mi je Jelena na prvom snimanju i nedostajaće. Čule smo se, ali to vas ne zanima (smeh) – rekla je Šerifovićeva.

Kada je reč o kandidatima, istakla je da bi još trebalo da pooštre kriterijume.

– Smatram da treba da budemo još stroži, zato što imamo u startu 200 i nešto kandidata i iz kruga u krug treba da bude sve žustrije i bolje. Nema potrebe kad su neki prosečni da oduzima vreme kandidatu koji su zaista dobri – zaključila je Marija.

VIKI MILJKOVIĆ POKAZALA DEKOLTE Svi se pitali da li je ugradila silikone, evo šta je ona odgovorila!

BONUS VIDEO:

 

Alo

radiobalkanfox

Dodaj komentar