Radio Balkanfox

Marijana Zonjić ISPALILA Janjuša zbog drugog Marka!


Marijana Zonjić ušla je u rijaliti vezu sa Markom Osmakčićem, a drugi Marko koji ju je jurio je ovog puta izviso. Marko Janjušević Janjuš teško je podneo Marijaninu odluku da izabre njegov imenjaka, pa joj u svom stilu obećavao kule i gradove, da je sa njim u vezi. Inače, Janjuš je i pre Zadruge bacio oko na Marijanu.

Marijana Zonjić ISPALILA Janjuša!

Kako STAR saznaje, Janjuš je već proganjao Marijanu a jednom je hteo da dođe u njen iznajmljeni stan u Beogradu, ali ga je ona odbila! Sada je i u rijalitiju doživeo istu sudbinu.

E, moja Zonjićeva, mogli smo da živimo kao bubreg u loju! A ti biraš tamo neke… mogla si da kupiš svašta u prodavnici, pedolino treba da ti kupim! Mogli smo i na turneju ići kad izađemo. Da li je tako, Zonjićeva? – šalio se Janjuš.

Nisam ja izabrala ništa, ćuti – rekla je Marijana.

Užasno se ponašaš – zamerio je Janjušević.

– Kad se ti promeniš, onda ću se promeniti i ja – uslovila ga je ona, prenosi Kurir.

MArko JAnjusevic JAnjus

Njihova ljubavna igra uopšte se ne dopada Marijaninim prijateljima, jer znaju koliko je on smarao i koliko se žalila na njega.

Janjuš i Marijana se poznaju još iz Prijepolja, kada je ona nastupala pre nekih pet godina tamo, a on bio na njenom nastupu. Od tada je on slab na nju, došao je do njenog broja i stalno je zvao. Ovog leta pre ulaska u Zadrugu smarao je konstantno porukama da se vide, čak je hteo u njen stan da dođe. Mislim da on nije njen nivo ni tip muškarca, međutim ona je izašla iz jedne veze, jako je povređena i ranjiva i muško društvo joj jako prija jer joj je potreban neko da je voli. Sa druge strane, iskreno sam jako iznenađen što su toliko bliski, baš zato jer se žalila da je dosadan i da je juri po Beogradu, da ne može da živi od njega objašnjava za STAR Marijanin drug Cone i nastavlja.

 Deluje mi da se Janjuš previše utripovao, a Marijani prija njegova pažnja jer je sada emotivno ranjiva. Pa je možda umislio da iskoristi situaciju. Primetio sam da se ponaša ko da su u braku, samo je ispituje gde ide, sa kim sedi, sa kim priča i to njegovo ponašanje je dno dna!

AUTOR: STAR

FOTO: RAJKO RISTIĆSkandal

radiobalkanfox

Dodaj komentar