Radio Balkanfox

Marijana Zonjić roditelji


Republika.rs/printscreen/TVPink

Roditelji Marijane Zonjić razočarani u nju

U petoj sezoni rijalitija ”Zadruga” Marijana Zonjić se opustila i odlučila kako stvari stoje da se posveti svom ljubavnom životu, te je prvo uplovila u emotivan odnos sa bivšim dečkom svoje bivše najbolje drugarice Maje Marinković, Markom Janjuševićem Janjušem, ali kako to nije išlo iznenada je započela romansu sa Markom Osmakčićem, zbog čega su svi bili iznenađeni iako su oni tvrdili da simpatije postoje od prvog dana.

youtube.com/Zadruga Official

Marijana Zonjić i Marko Janjušević Janjuš na početku svoje ljubavne romanse

Ipak, ni ta veza nije potrajala, te je Marijana odlučila da se vrati u Janjuševo gnezdo i odmah ponovo započela prisniju komunikaciju sa njim. Na sve njene odnose komentar je dala njena drugarica Maja Tačina, koja je otkrila i kakav je stav Marijaninih roditelja po pitanju ljubavnog trougla, prenosi Pink.rs.

– Iskreno jako mi je žao, njeni roditelji su jako razočarani zbog odnosa sa Janjušem, njoj to nikako ne treba, ali da joj je Marko bio važan ne bi ga pustila tako lako. Marijana je oprezna i vaga šta je za nju bolje, a i Marko traži neku sa kojom će imati se*s, a video je da ona nije prava adresa za to. Stojim i dalje iza toga da je Stanija zaljubljena u Marka, da samo sebi priprema teren i sklanja ga od dobrih riba! Sklanja ga da se ne bi zaljubio i vezao za nekog drugog i ispao joj iz vidika! Videćete, da će oni na kraju završiti zajedno! A i od kad je to Stanija provodadžija postala? Dovoljno je sumnjivo što je već počela da priča protiv svog dečka, zar ne? – govorila je Maja.

 Republika

radiobalkanfox

Dodaj komentar