Radio Balkanfox

MARINA UPUTILA BRUTALNE REČI DARKU I BARBARI?”I kad dobiješ priliku da se osvetiš ti stani, jer nisi kao oni”


M.A.Š. |

Marina Gagić podelila je na svom Instagram profilu poruku, za koju su mnogi protumačili da je upućenja njenom bivšem partneru i ocu njenog sina Alekseja, Darku Laziću, kao i njegovoj devojci Barbari Bobak.

Marina Gagić • gagicmarina / Instagram

Marina Gagić
Marina Gagić

– I kada dobiješ priliku, a dobićeš, da vratiš milo za drago onima koji su te povredili, mada imaš svako pravo da se osvetiš, da im vratiš isto, ma tri puta gore, zastani i seti se: ti nisi takva. Ti nisi kao oni. Tebe i tuža bol boli. Znaš i sama. Mada će ti osveta u prvi mah doneti olakšanje, na kraju ćeš ti biti ta koja će o sebi loše misliti. Jer ti si takva. Tvoje srce je toliko veliko da saoseća sa onima koji su te povredili čak i onda kada im karma vrati za to što su ti uradili. Izaberi ljubav. Prema sebi. Na sebe ćeš se ponositi. Samo se odalji od onih koji su ti loše naneli. Duboko udahni, lagano izdahni i… Pusti. Izaberi ljubav, jer to je ono što si ti. I to je ono što zaslužuješ. Sopstveni mir – pisalo je u poruci na Instagramu.

Podsetimo, pisalo se da je Barbara jednom prilikom u intervjuu pomenula Marinino i Darkovo dete, i od tada je navodno počela netrpeljivost, između Marine i nje. Kako navodi “Kurir”, Gagićevoj je naročito teško palo to što Darko tada nije stao na njenu stranu u tom trenutku.

Puls Online

radiobalkanfox

Dodaj komentar